Dainininkė Ieva Narkutė susilaukė dukters

Dainininkės Ievos Narkutės gyvenime – džiugios naujienos. Populiari atlikėja susilaukė dukters.

I.Narkutė su vyru.<br>T.Bauro nuotr.
I.Narkutė su vyru.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 14, 2016, 1:34 PM, atnaujinta Apr 18, 2017, 12:13 AM

Su metais jaunesniu kariškiu Mindaugu Šeduikiu pernai rugsėjį susituokusiai dainininkei tai – pirmasis vaikas.

„Ilgą laiką nieko jums nepasakojau, bet dabar kai pasigirsiu, tai laikykitės. Praėjusią savaitę įgyvendinau svarbiausią ir didžiausią savo gyvenimo kūrybinį projektą. Projektą be „soundcheck'ų“, be generalinių repeticijų, be dizainerių suknelių ar plojimų. Projektą be biso.

Praėjusį antradienį, skaisčiai šviečiant šaltai lapkričio saulei pas mus atkeliavo Ona. Mažylė, nuausta iš svajonių ir debesų, jau žinanti visa, ką reikia žinoti, ką taip dažnai mes, augdami, pamirštam. Sveika, drūta, visi pilni 3700g meilės.

Šitam naujam trapiam laike, kas minutę pilnam naujų atradimų, siųskit mūsų mažai šeimynai pačius geriausius linkėjimus, susitariam? Ir, susimildami, gimdykit patys! Nes man jau dabar, nepraėjus nė savaitei, aišku, kad čia tikrai bus pats didžiausias mano gyvenimo nuotykis.

Prie šito smarkaus projekto sėkmingo įgyvendinimo labai stipriai prisidėjo puikūs specialistai, dirbantys Vilniaus miesto Klinikinės ligoninės 2-ame gimdymo skyriuje. Ypatingas ačiū ir linkėjimai gydytojoms V.Navickienei ir I.Labanauskaitei“, – paskelbė dainininkė.

„Mes pažįstami daug metų, tačiau į artimesnius jausmus visa tai peraugo kur kas vėliau“, – lrytas.lt prieš tuoktuves pasakojo Ieva. Iki santuokos pora artimai draugavo maždaug metus.

Tekėdama dainininkė pasirinko Narkutės-Šeduikienės pavardę. „Scenoje ir toliau būsiu Narkutė, o pase turėsiu ir vyro pavardę. Dabar madinga trumpinti pavardes, bet aš nusprendžiau būti „-iene“. Man tai gražu, be to, mes esame lietuviai, kokia kalba kalbame, tokią ir turime nešioti“, – sakė poetiškų dainų atlikėja.

Ar sutuoktiniui patinka jos dainos? Ieva juokdamasi sakė, kad to jo neklausė.

„Jeigu nepatinka, tai jis labai gerai tai slepia. Bet turiu vidinius lūkesčius, kad patinka. Nes jei ne, tai mūsų laukia sunkus gyvenimas“, – šypsojosi dainininkė.

Kada sugrįš į koncertų sales, atlikėja kol kas nepraneša. Tačiau domėtis muzika ir kolegų pasirodymais nenustojo iki pat gimdymo – prieš porą savaičių lankėsi dainininko Merūno Vitulskio koncerte Vilniaus „Siemens“ arenoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.