Inga Stumbrienė užsisakė kavinėje maisto ir nustėro – išvydo kirmėlę

„Aš nepasakosiu, kokios emocijos mane apėmė ir kaip aš pasijutau“, – susijaudinusi kalbėjo verslininkė Inga Stumbrienė.

Inga Stumbrienė, radusi kirmėlę, labiau išgyveno ne dėl savo, o dėl vaikų sveikatos.<br>J.Stacevičiaus/Asmeninio albumo nuotr.
Inga Stumbrienė, radusi kirmėlę, labiau išgyveno ne dėl savo, o dėl vaikų sveikatos.<br>J.Stacevičiaus/Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-04 18:45, atnaujinta 2018-02-10 00:47

Sekmadienį ji savo patiekale, kurį užsisakė Šiaulių arenoje esančioje kavinėje „Ingrėja“, rado kirmėlę.

„Kadangi man labai rūpi vaikų sveikata, jaučiu pareigą įspėti ir kitus tėvelius, nes vaikų šachmatų turnyre buvo virš šimto, dar daugiau – tėvelių“, – sakė Inga.

„DĖMESIO!!! Šiandien, kaip ir dar daug tėvelių su vaikais, dalyvavome šachmatų turnyre „Meškiukas Rudnosiukas“ Šiaulių arenoje. Tikriausiai, kaip ir didžioji dauguma dalyvių, pietų vietą pasirinkome čia pat arenoje esančią kavinę „INGRĖJA“. Deja, užsisakę vištieną, patiekale radome „nenumatytu priedų“!!!

Norėčiau įspėti visus – tėvelius, jų vaikučius, kurie valgė šį patiekalą, atidžiai stebėti savo savijautą. Nors šios kirmėlės nėra pavojingos žmogaus gyvybei, būtina atidžiai stebėti organizmo simptomus ir savijautą, duoti gerti daug skysčių ir gerųjų bakterijų. Jei žmogui darosi silpna, jį pykina, būtina kreiptis į gydytoją.

Prašau, pasidalinkite su kitais turnyre dalyvavusiais tėveliais ar juos perspėkite!!!“, – rašė socialinėje paskyroje  I.Stumbrienė.

Turnyras vyko nuo pat ryto iki vėlyvo popiečio, natūralu, kad visi išalko. Stumbrų šeima iš pradžių valgė iš lėkščių prie stalelio kavinėje, tačiau turnyre niekas nelaukia, laiko buvo maža, maistą  paprašyta supakuoti išsinešimui.

„Štai tada valgydama vištieną su grybais ir sūriu pamačiau tai, nuo ko mane ištiko šokas. Tačiau išgyvenau ne kiek dėl savęs, kiek dėl vaikų, sūnus valgė tokį patį patiekalą“, – pasakojo Inga.

Kavinės padavėjai atsiprašė, pakviestas vadybininkas nesutiko kompensuoti už šeimos pietus išleistų maždaug 24 eurų. Tai galima buvo padaryti, jei šeima būtų atidavusi patiekalą. Tiesa, kavinė būtų pavaišinusi kava nemokamai.

„Tačiau mano vyras nori nuvežti patiekalą ištirti. Aš pirmiausia paskambinau advokatei, o paskui gydytojai. Reikalas neelegantiškas, bet neketinu to nutylėti“, – kalbėjo moteris.

Visoje šioje istorijoje smagu tiek, kad Stumbrų sūnui šešiamečiam Gabrieliui tai buvo pirmas šachmatų turnyras, nes juose galima dalyvauti būtent sulaukus šešerių metų. Dešimtmetė Estela jau dažnai varžosi šachmatų turnyruose.

„Mėgstame judrų sportą, bet reikia ir tokio, kur miklinamos smegenys. Vaikams šachmatai labai patinka“, – sakė I.Stumbrienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.