Feisbuke – vaikystės nuotraukų iššūkis: ar atpažinsite Lietuvos garsenybes?

Feisbuke pradėjo sklisti mielas iššūkis – Lietuvos garsenybės dalijasi vaikystės nuotraukomis ir ragina tai daryti kitus.

Iš kairės: Gerūta Griniūtė, Vaida Skaisgirė ir Vidas Bareikis.
Iš kairės: Gerūta Griniūtė, Vaida Skaisgirė ir Vidas Bareikis.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-07 15:29, atnaujinta 2018-02-10 00:03

Šią naują madą sugalvojo režisierius Vidas Bareikis savo naujo spektaklio „Pasirinkimas“ premjeros proga. Spektaklis, kuriame daug kapstomasi po praeitį, bus pradėtas rodyti jau šį savaitgalį.

Pasidalijęs savo senomis nuotraukomis V.Bareikis paskatino  garsius bičiulius pasekti jo pavyzdžiu. Viena pirmųjų prie iššūkio prisidėjo Gerūta Griniūtė, visiems puikiai pažįstama kaip nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos vedėja.

„Vidas Bareikis metė paslaptingą iššūkį – #vaikystėschallenge. Ta proga nusprendžiau pasikuist po fotografijas ir radau įdomybių: kaip prieš kokį ketvirtą gimtadienį pasipuošiau močiutės siūtu sarafanu ir rimtai, labai rimtai žiūrėjau į fotoaparatą, kaip mylėjau seną išmintingą žvėrį Žaną, kaip fotoateljė fotografas pareikalavo net ir būnant ketverių nusifotografuoti, nes ne tik sesė, kuri eis į pirmą klasę, bet ir aš turiu turėti tą tokią rimtą nuotrauką (bet kur jau man nesišypsot), kaip jau atkeliavusi į pirmą klasę gavau pagrindinį ežiuko vaidmenį spektaklyje, o tėtis per naktį man pasiuvo gražiausią pasauly drabužių derinį (tokia stilinga paskui niekada gyvenime nesijaučiau), ir, aišku, kaip su tėčiu džiaugėmės žiema“, – užplūdusiais prisiminimais dalijosi Gerūta.

Fotografijomis pasidalijo ir kultinės klaipėdiečių popmuzikos grupės „Junior“ lyderė Rosita Paulauskaitė, aktorius Balys Latėnas, dainininkė Jurga Šeduikytė ir „Videometros“ viešųjų ryšių vadovė Vaida Skaisgirė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.