Teismas nepasigailėjo S. Jasaičio: ir toliau mokės nesumažintus alimentus

Trečiadienio popietę Vilniaus miesto apylinkės teisme buvo nagrinėjama krepšininko Simo Jasaičio ir jo buvusios žmonos grožio konkursų nugalėtojos Vaidos Klizaitės-Jasaitienės teismo byla.

Teismo sprendimas nebuvo palankus S.Jasaičiui.<br>Nuotr. iš LR archyvo
Teismo sprendimas nebuvo palankus S.Jasaičiui.<br>Nuotr. iš LR archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2016, 1:43 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:05 AM

Teisme nepasirodęs S.Jasaitis bylinėdamasis siekė pakeisti savo vaiko išlaikymui skirtų išmokų dydį. Su tokiu prašymu į teismą jis kreipėsi dar praėjusių metų pabaigoje.

Krepšininkas savo prašymą argumentavo tuo, kad šiuo metu yra bedarbis (nėra pasirašęs sutarties su jokiu krepšinio klubu),  augina antrą mažametį vaiką, o dabartinė žmona taip pat yra motinystės atostogose, todėl negauna jokių pajamų. Jųdviejų 11-metis sūnus Deimanas nuolat gyvena su V.Klizaite-Jasaitiene, tačiau yra dažnas svečias ir S.Jasaičio bei jo antrosios žmonos dainininkės Oksanos Pikul-Jasaitienės namuose.

Vis dėlto teismas nebuvo palankus S.Jasaičiui, jo ieškinys atmestas. Teismo posėdyje paskelbta, kad ieškovas neįrodė esminio savo turtinės padėtie pablogėjimo ar nepilnamečio sūnaus poreikių sumažėjimo. Dėl šių priežasčių nėra pagrindo mažinti vaikui išlaikyti skirtų išmokų dydžio.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad po ilgai trukusio skyrybų proceso V.Jasaitienė ir S.Jasaitis išsiskyrė 2011-aisiais. Pora susituokė dar 2003-iaisiais, tačiau prieš oficialias skyrybas jau kurį laiką negyveno kartu, o S.Jasaitis jau buvo pradėjęs romantiškus santykius su „Naujų pupyčių“ lydere O.Pikul.

Po skyrybų teismas vaiko motinai V.Klizaitei-Jasaitienei priteisė daugiau nei 2 mln. litų, prabangius apartamentus, kurių kaina tuomet viršijo daugiau nei pusę milijono litų, ir prabangų „Porshche Cayenne“ automobilį. O iki sūnaus pilnametystės teismas S.Jasaitį kas mėnesį įpareigojo jam išlaikyti sumokėti dar po 4500 litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.