Kauniečiai skėlė: aukso kvietimai atviliojo į svaiginantį restorano atidarymą

Auksiniai kvietimai, išskirtiniai valgiai, žavinga vakaro programa – Kaune trečiadienio vakarą duris atvėrė naujas restoranas „Floros simfonija“. Į vakarą atvyko daugybė žinomų svečių.

Šventės akimirkos.<br>Organizatorių nuotr.
Šventės akimirkos.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 8, 2016, 12:28 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:51 PM

Raudonas kilimas, ugnis, baltų gėlių puokštės – aplinka buvo įkvepianti.

„Gruodžio 7 – oji Kauno pramogų verslo istorijoje bus įrašyta aukso raidėmis. Ir tai sakydamas aš nejuokauju! Kvietimai, kuriuos atidaromo restorano „Floros simfonija“ savininkai jums įteikė, iš tiesų atspausdinti naudojant tikro aukso dulkes!“, – svečiams pranešė šventės vedėjas Mindaugas Rainys.

Kalėdinę dainą susirinkusiems padovanojusi buvusi televizijos projekto „X faktorius“ dalyvė Marija Grabštaitė. Būtent jos balsui skambant renginyje pristatyti ir dizainerės Editos Vendziulienės kurti kailiniai bei Irinos My My kalėdiniai žaisliukai – medaliai.

„Šis restoranas mums tarsi kūdikis. Turėjome tris mėnesius, bet talentingos komandos dėka spėjome padaryti visus pagrindinius darbus – nuo pastato atnaujinimo iki išskirtinio meniu sudarymo“, – sakė vienas iš „Floros simfonijos“ įkūrėjų Henrikas Tautkus.

Tarptautinės darbo patirties turinčio virtuvės šefo Artūro Rakausko biografijoje – vaišės Kate Moss, Lilly Alen, Lenny Henry, Jessie J, Emma Watson ir kitoms įžymybėms.

Architektas Mantas Bertauskis dviejų aukštų pastate sukūrė keturias skirtingas erdves. Visų jų interjeras – jaukus ir prabangus. Pirmojo aukšto salė – didesnė ir atviresnė. Iš antrojo aukšto ne tik atsiveria vaizdas į Neries pakrantes, bet yra ir daugiau privatumo. Oficialiai paskelbdamas restorano atidarymą architektas H. Tautkui įteikė garsiausio Lietuvos skulptoriaus sukurtą ledinį raktą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.