Geros nuotaikos užtaisas – Ovidijaus Vyšniausko koncertas Stambulo oro uoste

Ketvirtadienį Stambulo oro uoste buvę keleiviai pasikrovė gerų emocijų visai savaitei. Atidėjus laipinimą į lėktuvą dainininkas Ovidijus išsitraukė gitarą ir surengė improvizuotą koncertą.

Ovidijaus Vyšniausko koncertą Stambulo oro uoste įamžino Rimvydas Širvinskas.<br>Stop kadras.
Ovidijaus Vyšniausko koncertą Stambulo oro uoste įamžino Rimvydas Širvinskas.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-09 16:13, atnaujinta 2018-02-09 23:33

Netikėtą pasirodymą ir džiugią atmosferą telefonu įamžino kelionių agentūros „Makalius“ įkūrėjas Rimvydas Širvinskas. Su po Vietnamą, Kambodžą ir Tailandą dvi savaites keliavusia grupe – joje ir buvo O.Vyšniauskas – Rimvydas susitiko atsitiktinai, grįždamas iš Šri Lankos.

Abi keliautojų grupės į Lietuvą turėjo grįžti paskutiniu Stambulas-Vilnius skrydžiu. Dėl prastų oro sąlygų Vilniuje teko atidėti keleivių laipinimą į lėktuvą. Tad O.Vyšniauskas paprašė savo bičiulių, kad jie atneštų jo gitarą.

„Ovidijus išsitraukė gitarą, įsitaisė vidury lietuvių minios. Laipinimas į lėktuvą prasidėjo gal po 10 minučių, bet per tą laiką spėjome dvi dainas sudainuoti. Iš pradžių Ovidijus pats vienas pradėjo dainuoti, bet netrukus jį apsupo visas būrys „choristų“ ir papildomų žiūrovų, kurie nesuprato, kas čia vyksta. Mačiau, kad net apsauga iš šono žiūrėjo nesuprasdama, kas čia tokio vyksta: kažkokias neaiškias dainas neaiškia kalba dainuoja. Buvo nuostabi atmosfera“, – naujienų portalui lrytas.lt pasakojo R.Širvinskas.

Kelionių agentūros įkūrėjas tikino, kad pirmą kartą išvydo keleivių veiduose ne nusivylimą, o džiaugsmą, kai buvo atidėtas skrydis. Pasak Rimvydo, jis iš aplinkui buvusių žmonių girdėjo tik susižavėjimo frazes.

„Buvo labai gražu iš Ovidijaus pusės. Visi keliautojai jau buvo pavargę, namų pasiilgę, bet Ovidijaus dėka – labai geros nuotaikos. Mano keliautojų grupė sakė, kad tai buvo pati geriausia kelionės pabaiga“, – kalbėjo Rimvydas.

Išties, tokia kelionės pabaiga džiaugėsi daugelis. Jo paviešintame vaizdo įraše girdėti, kaip „Išdalinau“ dainos fone moteris suriko, jog prasidėjo laipinimas į lėktuvą.

„Dabar niekas nebenori“, – lietuviams tebedainuojant iš minios atsiliepė balsas.

Po ekspromtu surengto koncerto O.Vyšniauskas sulaukė daugybės plojimų, žmonės skandavo „ačiū“. Pasak R.Širvinsko, net šalia esantis baras pradėjo groti lietuviškas dainas.

„Labai smagu, kad viskas vyko spontaniškai. Jis labai staigiai sugalvojo: atidėjo skrydį? Na, tai padainuojam visi. Po to visi su šypsenomis įlipo į lėktuvą“, – sakė R.Širvinskas.

Anot jo, šypsojosi ne tik lietuviai, bet ir kiti oro uoste buvę keliautojai. O.Vyšniausko pasirodymas pradžiugino ir pirmą kartą lietuvių dainininką mačiusius musulmonus – jie taip pat išsitraukė telefonus ir filmavo koncertą šypsodamiesi.

„Tikrai nebuvo taip, kaip skaičiau komentaruose, kad labai baisu ir gėda. Ne, visi labai teigiamai sutiko“, – patikino Rimvydas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.