Vairuotojo pažymėjimą praradusį Arūną Valinską vežioja trys vairuotojos

Neseniai 50-metį paminėjusį TV laidų, įvairių netradicinių konkursų ir renginių vedėją, prodiuserį, humoristą Arūną Valinską sukakties proga pasveikino Seimo pirmininkas. Ko dar nežinome apie šį vyrą?

A.Valinskas.<br>T.Bauro nuotr.
A.Valinskas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Milda Augulytė

Dec 9, 2016, 7:11 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:43 PM

1 Svajoja apiplaukti Žemės rutulį ir pakilti į kosmosą. Tikisi sulaukti to meto, kai kelionės į kosmosą taps tikrove, o jachtos jau pradėjo dairytis.

2 Kadaise svajojo turėti dukterį. Dabar ši svajonė vargu ar išsipildys, nebent tai reikėtų daryti paslapčiomis.

3 Vaikystėje buvo pravardžiuojamas Žąsinu Moliūgu, nes vaidino spektaklyje pagal Salomėjos Nėries „Senelės pasaką“, vėliau dėl atlėpusių ausų pravardžiuotas Lokatoriumi, buvo Rėksnys, nes mėgdavo prieš kolegas pakelti balsą. Vienintelė prigijusi pravardė – Valius.

4 Didžiausia staigmena gyvenime – kai pasipiršo Ingai ir, būdamas toks baisuoklis, sulaukė atsakymo „Taip“.

5 Namuose gyvena tikra Adamsų šeimynėlė. Ji atsirado, kai keturiolikos metų keturkojis augintinis Jorkšyro terjeras pamylėjo sūnaus mopsę ir ši atsivedė mišrūną.

6 Kadaise turėjo ketvirtąją staliaus kategoriją. Kai su sūnumis statėsi vasarnamį, meistrų samdytis nereikėjo.

7 Septynerius metus vairavo neturėdamas vairuotojo pažymėjimo. Kai sustabdydavo inspektoriai, sakydavo, kad pažymėjimą paliko kito švarko kišenėje, kol tas pats pareigūnas sustabdė trečią kartą ir pričiupo: „Kiekvieną kartą jūs arba ne tą švarką vilkite, arba ne tą mašiną turite.“ Paskui išlaikė vairavimo egzaminą.

8 Šiuo metu su automobiliais „nesantykiauja“ (prarado vairuotojo pažymėjimą vairuodamas neblaivus. – Red.). Jį vežioja trys asistentės, kurios su siaubu stebi, kad kuo toliau, tuo labiau jam patinka nevairuoti.

9 Nėra gurmanas, valgo viską: yra ragavęs ir šunienos, tarantulų, gyvačių. Pats mėgsta stebinti artimuosius ir kolegas patiekalais iš savo sumedžiotų žvėrių mėsos, pavyzdžiui, bebrienos.

10 Turi talentą pokštauti, organizuoti apgavystes, bet kitiems jo įvilioti į spąstus nėra pavykę – jaučia, kas ir kur gali bandyti apkvailinti. Labai norėtų, kad kas nors smagiai jį apgautų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.