Ligota Erika Santos paviešino jautrų įrašą iš miegamojo

Drabužių ir avalynės tinklo“Bellux Fashion Empire“ įkūrėja Erika Santos grumiasi su sunkia liga. Šeštadienio rytą ji pasidalijo jautriu vaizdo įrašu.

Erika Santos.
Erika Santos.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 17, 2016, 10:31 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:06 PM

„Sveiki, mano vardas Erika. Ką tik išėjau iš dušo, ir kol tebesu gaivi ir šviežia galva, noriu įrašyti šią žinutę. Nežinau, kodėl tiksliai tai darau, bet galbūt tam, kad „paleisčiau“ tai, kas mane neramina ar verčia jaustis keistai. Kaip jau žinote, aš sunkiai sergu. Ir per šias Kalėdas turiu tik vieną norą – gyventi“, – į gerbėjus kreipėsi ji.

Prieš keletą savaičių apie savo ligą prabilusi E.Santos buvo atvira, kad visa tai pasakoti – didelis nusižeminimas.

138 tūkstančiai JAV dolerių. Tokios sumos dar trūksta iš Kauno kilusiai ir Majamyje gyvenančiai E.Santos. Iš viso gydymas kainuotų 300 tūkstančių dolerių, dar trūksta vos mažiau nei pusės.

Kokia liga ją pakirto, Erika nutyli. Ji nenori skaudinti savo artimųjų, baiminasi, kad vaikai ims ieškoti informacijos apie ligą internete.

Šiuo sunkiu laikotarpiu pozityvumą ir kovingą dvasią jai padeda išlaikyti palaikymas, kurio, vos paskelbusi apie savo nelaimę, sulaukė iš tūkstančių žmonių. Žinoma moteris už tai yra be galo dėkinga.

„Tačiau realybėje man sunku kovoti su liga be operacijos ir gydymo“, – prieš savaitę naujienų portalui lrytas.lt atviravo E.Santos.

Moteris pridūrė, kad kiekvieną dieną, nesulaukus reikiamo gydymo, jos būklė tik blogėja. Erika viešai nekalba apie tai, kokia liga ją kamuoja. Todėl nenuostabu, kad atsirado teigiančių, jog liga – išgalvota, o ši istorija yra skirta pasipelnyti. Plačiau apie tai galite skaityti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.