Žinomos moterys pavalgydino skurstančiuosius

Kai kalbėdami apie garsias moteris jas vadiname angelais, dažniausiai turime omenyje „Victoria's Secret“ angelus. Tačiau kai kurioms žinomoms moterims nematomi sparnai užauga tik dėl jų gerumo.

Pirmadienį vyko labdaringas renginys „Angelų duona“.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Pirmadienį vyko labdaringas renginys „Angelų duona“.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 19, 2016, 5:43 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:44 PM

Likus mažiau nei savaitei iki Kalėdų garsios lietuvės susirinko į labdaringą renginį „Angelų duona“, kuris skirtas pamaitinti ir padėti vargstantiems bei pagelbėti Dievo meilės misionierėms Motinos Teresės seserims, tik savo lėšomis padedančioms skurstantiems ir sergantiems Lietuvos gyventojams.

Prie devintus metus modelių agentūros „Modilinos“ organizuojamo labdaros renginio prisijungė ponia Nerija Kasparas, dizainerė Audronė Bunikienė, manekenė Simona Starkutė ir kitos garsios šalies moterys.

Per pietus, vykusius Šv. Teresės vienuolyne, žinomos Lietuvos moterys lakstė pasipuošusios prijuostėmis. Jos su verslininkų, paaukojusių įvairių maisto produktų, pagalba surengė gardžius ir sočius labdaringus pietus. Šio projekto metu buvo ne tik rengiami skanūs pietūs, bet ir dovanojama, projekte panorusių dalyvauti, įmonių produkcija, tokia kaip vitaminai vaikams ir suaugusiems bei knygos, žaislai mažiesiems.

Pasak „Modilinos“ agentūros įkūrėjos Jolantos Sadauskienės, kad „Angelų duona“ labdaringų pietų idėja kilo pabendravus su vienuolėmis: paaiškėjo, kad jos savo jėgomis ir pagal savo išgales priglaudžia į jas besikreipiančius ir prašančius pagalbos vargstančiuosius.

Vienuolės maitina skurdžiai gyvenančius tris kartus per savaitę, priglaudžia neturinčius, kur pernakvoti, suteikia minimalią medicininę pagalbą. Resursų jos gauna ieškodamos rėmėjų pačios. Todėl Jolanta su savo modelių agentūra panoro pagelbėti ir suburti tuos, kurie gali ir tuos, kuriems reikia, ir padėti vieni kitiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prokurorai baigė ikiteisminį tyrimą dėl R. Žemaitaičio