Iš scenos besitraukianti Irūna Puzaraitė prakalbo apie vaikus ir ateities planus

Triukšmingas vestuves vasarą atšokusi dainininkė Irūna Puzaraitė-Čepononienė (26 m.) tiki, kad santuoka – tik pokyčių pradžia.

Irūna Puzaraitė-Čepononienė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Irūna Puzaraitė-Čepononienė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2016, 4:15 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:34 PM

LNK laidai „Nuo... Iki...“ Irūna prisipažino, kad planuoja nebetęsti muzikinės karjeros. Ją pakeis interjero dizaino studijos ir malonūs šeiminiai rūpesčiai – Irūna su mylimuoju karininku Roku Čepononiu planuoja šeimos pagausėjimą.

„Labai tikiuosi, kad 2017 metai man bus vieni esminių gyvenime, nes norisi kažko naujo, norisi save išbandyti kitur. Aišku, pirmoje vietoje yra šeima. Dabar atsirado vyras, planuojame šeimos pagausėjimą, ir aš manau, kad šie metai mums tai ir padovanos“, – kalbėjo Irūna.

Dainininkė ir televizijos laidų vedėja pasakojo, kad santuoka jos ir Roko santykių nepakeitė. Pora ir taip ilgai buvo kartu, tad vestuvės atnešė ne pokyčius, o tyrą džiaugsmą.

„Aš su savo gyvenimo žmogumi esu jau 10 metų. Esame giliai pažįstami ir vienas kitam jokių siurprizų nesame paruošę, todėl santuoka tikrai nieko nepakeitė. Nepasikeitė požiūris į gyvenimą, vertybės. Tiesiog atsirado daugiau laimės“, – sakė I.Puzaraitė-Čepononienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.