Prieš kameras verkusi skandalingoji milijonierė apgavo Antonovų šeimą

Lietuvė milijonierė Sandra Grafinina West Makauley – dar viename skandale. Dar gruodžio pradžioje skelbusi, jog dalins labdarą nepasiturinčioms šeimoms, Sandra vėl apsimelavo.

Sandra su savo vyru.
Sandra su savo vyru.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-24 10:42, atnaujinta 2018-02-09 20:58

„Noriu padėti žmonėms, nesu plastinių operacijų auka, mano pagrindinė misija – padėti paprastiems žmonėms“, – laidoje KK2 per LNK kalbėjo S.West Makauley.

Pati Sandra savo rankomis supakavo net 82 Kalėdų dovanų maišus, į kuriuos krovė rūbus, patalynę, užuolaidas ir žaislus.

Antonovų šeima, pamačiusi, kokius kalnus dovanų jiems atneša Sandra, apstulbo ir neslėpė džiaugsmo.

Pamačiusi, kaip gyvena Antonovai, Sandra nustebo: „Jėtau, kokia graži ir gausi šeima pas jus. Žinokit, matosi, kad jūs Lietuvą labai mylit, bet kažin ar ta Lietuva jums tuo pačiu atsako?“

Vidas Antonovas Sandrai buvo nepaprastai dėkingas, kad daugiavaikei šeimai moteris tiesiai į namus atvežė Kalėdas, todėl norėdamas atsidėkoti surengė išskirtinį koncertą.

Tačiau po kiek laiko apie viską nutarė prabilti pati Rima Antonovienė. Prieš kameras ji nedrįso šniukštinėti, kas yra maišuose, bet socialiniame tinkle prasitarė, jog viskas keliavo į sąvartyną. Nei kelnių, nei batų, atiduotų Sandros, buvo neįmanoma nešioti, mat viskas suplyšę.

Užvirė karšta diskusija. Buvo ir tokių, kurie pareiškė, jog dovanotam arkliui į akis nežiūrima, tačiau Rima tiesiog norėjo teisybės – Sandra žadėjo į jų sąskaitą pervesti ir pinigų, tačiau visa tai, anot Rimos, buvo tik vaidyba.

Po tokios diskusijos Sandra labai supyko, o R.Antonovienė ją apkaltino, jog ši įsibrovė į feisbuką.

„Mieli draugai, Sandra Grafinina West Makauley nesnaudžia. Ji pasitelkė draugą, kuriam aš daviau visus savo feisbuko duomenis. Jis iš mano feisbuko rašinėjo asmenines žinutes maždaug nuo 15 iki 23 valandos. Tai sugadino mano santykius su išties man brangiais draugais. Atleiskite man už mano naivumą, nekenčiu savęs už tai“, – rašė Rima.

„Pamenu jos pirmą žinutę. Ji man pasiūlė dovanų ir paprašė numerio“, – naujienų portalui lrytas.lt sakė Rima.

Tuomet Rima nujautė, kad nieko gero nebus, todėl neskubėjo sutikti, bet numerį davė.

„Paskambino man Sandra ir pradėjo siūlyti rūbų, buitinės technikos, vitaminų, vaistų, pinigų... Pasakiau, kad man nieko nereikia. Sandra paklausė, ar aš turiu svajonių. Pasakiau, kad svajoju apie mažytį žemės gabalėlį, kuriame galėčiau auginti daržoves. Ji mane įkalbinėjo ir aš sutikau. Tik pasakė, kad ji atvyks su televizija. Pamaniau, tiek to – juk svarbu geri darbai“, – guodėsi Rima.

Sandra paprašė banko sąskaitos, į kurią jos vyras Nigelis West Makauley žadėjo pervesti 300 eurų.

„Grafinina man aiškino, kad Nigelis pavedimą darys iš Rusijos, todėl neva reikia visų asmens duomenų. Aš pati sąskaitos neturiu, tai daviau vyro duomenis. Sandra sakė, kad pildo kažkokią anketą ir reikia net asmens kodo. Nustebau, bet paklusau. Gailiuosi tik vieno – kad tų maišų neišpyliau prieš kameras. Už tai kaltinu save. Žinau, kad visi tikės milijoniere. O kas aš? Antonovienė, kurią visi vadina pašalpine“, – pasakojo R.Antonovienė.

Rimos šeima nėra išranki. Anot moters, jie kuklūs, tačiau atvėrę maišus nustėro.

„Nekalbu apie tai, kaip man paskambino Sandra po vizito su televizija, primygtinai siūlėsi nupirkti Domutei lovytę ir sakė, kad paimčiau iš jos pinigų Kalėdoms. Aš atsisakiau“, – sakė ji.

„Visa tai parašiau vienam feisbuko draugui iš Vokietijos. Jis pasakė, kad reikia padaryti mano su Sandra asmeninių žinučių nuotrauką.

Mano telefonas senas ir to padaryti neįmanoma. Aš surašiau jam el.paštą ir slaptažodį – savo feisbuko duomenis. Nuo 15 iki 23 valandos jis galėjo daryti iš mano feisbuko anketos ką tik nori. Grįžo dukra ir pakeitė slaptažodį. Neslėpsiu, aš tikiu žmonėmis ir anksčiau duodavau feisbuko duomenis, jei ko reikėdavo, ir pakeisdavau po to slaptažodį. Šis kartas buvo lemtingas. Nežinau, kiek, ko ir kam prirašė. Ko priviešino? Bet už savo patiklumą sumokėjau aukščiausia kaina“, – kalbėjo Rima.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.