Su Remigijumi Morkevičiumi atsisveikino ir Erika Vitulskienė

Antradienį gausus būrys artimųjų bei gerbėjų atsisveikino su bušido meistru Remigijumi Morkevičiumi.

E.Vitulskienė ir E.Monginienė.<br>G.Bitvinsko nuotr.
E.Vitulskienė ir E.Monginienė.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 27, 2016, 2:59 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:35 PM

Į paskutinę kelionę prieš savaitę nužudytą Remigijų palydėjo ir dainininko Merūno Vitulskio žmona Erika. Kovos menais besidominti moteris išlydėti R.Morkevičiaus į paskutinę kelionę atvyko su dizainere Elvyra Monginiene, kuri lankė muai tai treniruotes tame pačiame „Titano“ sporto klube.

„Gyvenimas duoda ir atima... atima tuos, kurie apdovanoti, kurie atėjo ir buvo šioje žemėje sunkiai, kurie kapstėsi iš visų jėgų, kurie kūrė šeimą – šventovę sau. Nors nepažinojau Remigijaus asmeniškai, man nuoširdžiai gaila... gaila taip, kad norisi kaukti... kaukti dėl jo vaikų, draugės, draugų... kurie vis dar netiki, kad jo nebėra, jis buvo kitoks, bet tuo ir pasiekė daug, nes turėjo savo religiją, savo pasaulį, savo tikslą! Ir niekas neturi jokios teisės jo teisti, paklauskit savęs, ar jūs šventi, ar jūs ką nors padarėt, kad būtumėt „teisėjais“, ar jūs Kalėdoms prašėt Kalėdų Senio, kad atimtų patį mylimiausią tėtį. Jeigu neturit atsakymų, tiesiog už...“ – feisbuke rašė E.Monginienė.

Už R.Morkevičių 13 val. Šilainių Šv.Dvasios bažnyčioje buvo aukojamos mišios. Tiesa, jose Remigijaus mylimosios Raimondos Orvydaitės nebuvo matyti.

Sportininko mylimoji pamaldų metu liko šarvojimo salėje bažnyčios rūsyje. Portalo lrytas.lt žiniomis, jauna moteris po kelių dienų turėtų gimdyti antrąjį savo ir R.Morkeveičiaus sūnų, todėl vengė viešumos.

Atsisveikinti su mylimuoju ji dar turės laiko, mat laidotuvės buvo atidėtos kitai dienai. Jas gedintys giminaičiai ketina surengti tik nedideliam artimųjų ratui.

Dieną prieš laidotuves Raimonda socialiniame tinkle pasidalijo nušautam mylimajam skirtu eilėraščiu bei vaizdo įrašu.

Prieš Kūčias moteris socialiniame tinkle taip pat liejo jausmingus žodžius. „Meile mano, prašau, grįžk namo“, – rašė Raimonda. Po šių Raimondos žodžių komentatoriai linkėjo jai stiprybės, ramybės ir reiškė užuojautą.

Remigijaus mylimoji Raimonda gedėti liko su mažamečiu sūnumi Perkūnu ir pilve tebesispardančiu mažyliu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.