Daug kartų meile nusivylęs Eugenijus Ostapenka: „Ieškau moters tik seksui“

Dar visai neseniai skandalingasis dainininkas Eugenijus Ostapenka pareiškė, jog išsiskyrė su mylimąja Lina, tačiau atrodo, kad vienatve mėgautis neketina.

Eugenijus Ostapenka ieško moters kokybiškam seksui.<br>Nuotr. iš LR archyvo
Eugenijus Ostapenka ieško moters kokybiškam seksui.<br>Nuotr. iš LR archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-01-04 11:58, atnaujinta 2018-02-09 19:34

Trečiadienio popietę E.Ostapenka socialiniame tinkle pateikė savo pasiūlymą.

„Šiuo metu neturiu moters. Gal kokia labai graži ir seksualiai patraukli moteris norėtų nerimtų santykių vienai nakčiai ar ne vienai nakčiai? Nuolatinės moters neieškau, nes labai daug kartų apsideginau ir nusivyliau. Galima susitikti ne vieną kartą, o dažnai, bet kartu negyvensiu. Ieškau moters tik seksui, ir kokybiškam seksui. Į PM“, – rašė E.Ostapenka.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad informacija žiniasklaidoje apie naują dainininko širdies draugę pasklido 2015 metų pradžioje. Tačiau netrukus vyras kreipėsi į laidą „24 valandos“ prašydamas padėti.

Eugenijus norėjo susitaikyti su mylimąja. Laidoje jis tvirtino, kad širdies draugė ėmė pavyduliauti dėl Eugenijaus pažįstamos. Kuo ji išskirtinė? „Prieš tai mes trejus metus bendravome internetu. Kai realiai susipažinome, pajutau pozityvią energiją. Nuo jos sklinda švelnumas. Noriu, kad ji grįžtų ir mes būtume kartu“, – daugiau nei prieš metus laidoje sakė hito „Dviratukas“ atlikėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.