Eugenijus Ostapenka pranešė liūdną naujieną: jis serga vėžiu?

Kultinės dainos „Dviratukas“ kūrėjas Eugenijus Ostapenka socialiniame tinkle savo gerbėjams pranešė blogą naujieną.

Eugenijus Ostapenka pranešė blogą naujieną: jis serga vėžiu?<br>Socialinių tinklų nuotr.
Eugenijus Ostapenka pranešė blogą naujieną: jis serga vėžiu?<br>Socialinių tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 18, 2017, 4:18 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 11:28 PM

„Brangūs mano feisbuko draugai, sekėjai ir kiti asmenys, informuoju jus, kad išvažiuoju į Vilnių. Rytoj ryte mane paguldys į Vilniaus Santariškių ligoninę labai sudėtingai operacijai, kadangi susirgau vėžiu.

Nežinau, kokia bus mano savijauta po sudėtingos operacijos, ir nežinau, kada prisijungsiu prie savo feisbuko paskyros. Jei Dievas duos, nemirsiu operacijos metu ar po operacijos reanimacijoje, bet tikiuosi, kad galimai dar susimatysime ir viskas bus gerai. Linkiu jums visiems laimės, sėkmės, Dievo meilės ir artimųjų meilės, didžiausios sveikatos ir šilumos. Iki“, – rašė E.Ostapenka.

Visai netrukus po šiuo Eugenijaus paskelbimu pasipylė internautų komentarai. Vienas jų rašė: „Dieve, kodėl iš mūsų pačius talentingiausius asmenis tu nori pasiimti... Stiprybės, Eugenijau.“

Tiesa, 2013-aisiais Eugenijaus sesuo Svetlana taip pat buvo pranešusi liūdną žinią. Moteris pareiškė, jog E.Ostapenka pasitraukė iš gyvenimo, tačiau vėliau paaiškėjo, kad ši žinia buvo melas.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad dar visai neseniai socialiniame tinkle Eugenijus ieškojo moters seksui. „Šiuo metu neturiu moters. Gal kokia labai graži ir seksualiai patraukli moteris norėtų nerimtų santykių vienai nakčiai ar ne vienai nakčiai? Nuolatinės moters neieškau, nes labai daug kartų apsideginau ir nusivyliau. Galima susitikti ne vieną kartą, o dažnai, bet kartu negyvensiu. Ieškau moters tik seksui, ir kokybiškam seksui. Į PM“, – rašė E.Ostapenka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.