Netikėta pranašystė: mokesčių nemokėjimu kaltinamas Selas nuspėjo VMI vadovo likimą

Trečiadienį žiniasklaidoje pasirodė dvi naujienos. Viena jų – kaip eilinį kartą tikrinamos atlikėjo Egidijaus Dragūno-Selo pajamos ir mokesčių mokėjimo vengimas. Spėjama, kad Selas valstybei turės atseikėti bene 200 tūkst. eurų.

Dainoras Bradauskas ir Egidijus Dragūnas-Selas.<br>„Lrytas.lt“ ir „Instagram“ nuotr.
Dainoras Bradauskas ir Egidijus Dragūnas-Selas.<br>„Lrytas.lt“ ir „Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-01-20 13:51, atnaujinta 2017-04-11 20:18

Tą pačią dieną netikėtai paskelbta ir tai, kad VMI vadovas Dainoras Bradauskas dėl tarnybinių nusižengimų turi atsistatydinti iš pareigų.

Netikėta detalė, kad dar praėjusių metų rudenį, reklamuodamas naują režisieriaus Emilio Vėlyvio darbą filmą „Zero III“, Selas juokavo, jog VMI vadovas netrukus lėks iš savo šiltos vietos.

Internete išplatintame vaizdo įraše 40-metis dainininkas kalbėjo ir apie mokesčius: „Reformos? PVM naikinsime iš viso. Mokesčius naikinsime. Mokesčių inspekcijos viršininkui galva lėks pirmam. Žodžiu, laisvė.“

Kaip parodė tolesni įvykiai, atlikėjas nemelavo – bent taip juokauja VMI darbuotojai. Juk po kurio laiko VMI vadovas D.Bradauskas netikėtai buvo laikinai nušalintas nuo pareigų, kol vyks tarnybinis patikrinimas. Štai ką reiškia paliesti tokį garsų dainininką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.