Greta Kildišienė atvėrė širdį: papasakojo apie mokslus ir vyrus

Pirmadienio vakarą laidoje „Nuo... iki...“ netikėtai prabilo skandalingoji Greta Kildišienė. Į skandalą įsivėlusi moteris pasakojo apie savo gyvenimą iki patenkant į Seimą ir kaip jis pasikeitė po to.

G.Kildišienė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
G.Kildišienė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 23, 2017, 7:27 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 3:12 PM

„Aš – žemaitė, su savo emocijomis susitvarkau. Man gaila tik artimųjų. Mano mama dvi dienas nepratarė nė žodžio. Džiaugiuosi, kad penkiametė mano dukra dar nemoka skaityti. Tikiuosi, kad kol ji pradės lankyti mokyklą, viskas bus užsimiršę“, – teigė ji.

Greta pasakojo su mama mažai tekalbanti, mat abi – mažakalbės žemaitės. Mama, anot Gretos, neuždavė ir klausimo, ar Greta ir Ramūnas – pora. Neva ji žino, kad Gretos gyvenime, be darbo ir dukters, nieko daugiau nėra.

„Darbiniai ir ne kitaip. Taip, mes matomės Seime. Matau jį ne dažniau nei kiti Seimo nariai. Mes nesame pora“, – apie santykius su Ramūnu Karbauskiu teigė G.Kildišienė.

Greta pasakojo, kaip baigusi vidurinę mokyklą įstojo į Vilniaus teisės kolegiją studijuoti teisės. Po metų studijų emigravo. Grįžusi tęsė teisės studijas kitame mieste. Kai atsirado sutuoktinis, Greta nusprendė mesti mokslus, mat jos vyras nenorėjo, kad ji studijuotų.

Paklausta, ar nebuvo verta iškart atsakyti, kas tas giminaitis, nuomojęs jai mašiną, Greta vėl kalbėjo apie privačių asmenų susitarimą.

„Savo automobilį pardaviau tik rugsėjį. Žinome, koks buvo įtemptas laikas rudenį. Džiaugiuosi, kad mama man padaro vakarienę, apie nieką kita galvoti negalėjau“, – teigė Greta.

G.Kildišienė prabilo apie buvusio vyro psichologinį smurtą.

„Gali buvę sutuoktiniai aiškintis, kaip nori, bet man gaila vaiko. Juk jis nuo to labiausiai nukentės“, – teigė Greta. 

Anot politikės, nė viena moteris neturėtų kentėti psichologinio smurto.

„Vienintelis turtas, ką gavau iš santuokos, – dukra. Ir teisę gyventi jo būste, kol dukra taps pilnametė. Būtent dėl to vis dar ir kyla teisinių ginčų“, – teigė Greta.

Moteris pasakojo, kad apie savo santykius niekada nebuvo linkusi kalbėti. Tad apie skyrybas jos mama sužinojo tik pamačiusi kvietimą į teismą.

Greta išsisukinėjo paklausta apie staigų praturtėjimą. Neva R.Karbauskis prie to neprisidėjo.

„Mane piršti su kuo nors galima nebent dėl to, kad esu graži. Ir galbūt turiu sugebėjimų. Jei kas nors būtų, būtų jau seniai parodyta“, – teigė ji.

Paklausta, kodėl kalbama būtent apie jos santykius su R.Karbauskiu, Greta vėl kalbėjo apie savo grožį bei konkurentus, kurie „jaučia karjeros saulėlydį“. Ji vėl užsiminė apie norą susidoroti su R.Karbauskiu bei medžiotojų būrelį. 

Tiesa, moteris neneigė, kad R.Karbauskis jai padėjo siekti politinės karjeros, tačiau pabrėžė, jog jis padėjo ir kitiems.

Moteris kalbėjo apie rinkėjų palaikymą, kurį jaučia susitikdama su jais.

„Koks geras dirbtinis kailis, kad žmonėms jis atrodo tikras. Neturiu kailinių už 2000 eurų. Galbūt kada nors tam pribręsiu“, – juokėsi paklausta, ar supranta Gretą paprasti rinkėjai, išvydę su prabangiais kailiniais.

Moteris laikosi R.Karbauskio taktikos: apie artimuosius kalbėti neketina. Ir net jei kas nors pasipirštų, ji pripažino, kad visuomenė to nesužinotų.

Laidoje pakalbintas ir pats R.Karbauskis. Jis teigė, kad Greta jam peršama dėl to, jog jo žmona – toli.

„Mūsų santykiai darbiniai. Draugiški. Jokių santykių, kuriuos būtų galima pavadinti asmeniškais, nėra“, – teigė politikas ir pabrėžė, kad gandai apie jų su Greta santykius sklando jau porą metų.

„Valstiečių“ lyderis gyrė Gretą už pareigingumą bei darbštumą.

R.Karbauskis teigė niekada nepadėjęs Gretai ir jos neprotegavęs.

„Nesu padaręs nieko tokio, ką būtų galima vadinti pagalba“, – teigė jis.

Politikas teigė, kad į skandalą jo šeima reagavo jautriai, tačiau visiškai jį palaiko. 

Jis užsispyręs tikino į viešumą šeimos netrauksiąs ir ragino kitus politikus elgtis taip pat.

„Mano žmona yra protinga“, – paklaustas, ar žmona pavydi, teigė Ramūnas. Vyras sakė esąs laimingai vedęs ir palygino save su vilkiko vairuotoju, retai grįžtančiu namo.

„Nesu baręsis su žmona. Nesu blogo žodžio pasakęs“, – teigė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.