Vaida ir Deividas Česnauskiai laukia šeimos pagausėjimo

Futbolininko Deivido Česnauskio (35 m.) ir Vaidos Grikšaitės-Česnauskienės (33 m.) šeima gyvena džiugiu laukimu – jau birželį porą aplankys gandrai. Du sūnus – vyresnėlį Deividą ir jaunėlį Rojų auginanti pora sako iki šiol nežinanti, laukiasi mergaitės ar berniuko.

Vaida ir Deividas Česnauskiai su sūnumis Deividu ir Rojumi.<br>T.Bauro nuotr.
Vaida ir Deividas Česnauskiai su sūnumis Deividu ir Rojumi.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 23, 2017, 1:22 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 3:36 PM

„Ši žinia mums buvo išties netikėta, bet giliai širdyje labai laukta. Esame labai laimingi, kad gavome tokią dovaną. Ir tėveliai laimingi, ir broliukai su nekantrumu laukia, su kuo po kelių vasarų teks žaisti futbolą“, – šyptelėjo Vaida.

Naujienų portalui lrytas.lt moteris papasakojo smagią istoriją, kaip sūnų troškimas turėti sesutę staiga virto noru turėti dar vieną broliuką. „Vyresnėlis Deividas, kuriam 8-eri, nori broliuko, o mažasis Rojus, kuriam 5-eri, – sesutės. Dėl to, kad šeimoje turime kalytę, mažasis nusprendė, jog namuose turi būti visų po lygiai – trys mergaitės ir trys berniukai“, – smagiai pasakojo Vaida.

Vis dėlto mažųjų nuomonė pasikeitė vos aptirpus sniegui ir atsiradus bent menkai galimybei grįžti į futbolo aikštę.

„Kai tik vėl turėjo galimybę pažaisti stadione, Rojus pareiškė: „Nebenoriu sesutės, nes kai brolis stovės vartuose, aš neturėsiu kam perduoti kamuolio.“ Jis į tai pažiūrėjo labai ūkiškai ir praktiškai“, – juokėsi moteris.

Vaida pasakojo, kad su vaikais jau kalbėjosi, jog šeima bus laiminga bet kuriuo atveju, vaikutis labai laukiamas ir bus labai mylimas. Pasidomėjus, ar jai, kaip moteriai, vyriškoje namų komandoje nesinori dukrytės, Vaida atviravo: „Natūralu, kad kai turi du berniukus, norisi ir mergaitės. Bet svarbiausia, kad gimtų sveikas vaikas. Mes labai laukiame, nežinome, ko susilauksime, su tokia intriga ir gyvename.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.