Po keturmečio nužudymo TV gelbėtoja Sandra Žutautienė pasišlykštėjo smurtautoju

Lietuvą sukrėtė siaubinga žinia – penktadienio rytą buvo pranešta, kad patėvio žiauriai sumuštas keturmetis berniukas neišgyveno.

Sandra Žutautienė nesutvardė pykčio.<br>Feisbuko nuotr.
Sandra Žutautienė nesutvardė pykčio.<br>Feisbuko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 27, 2017, 10:27 AM, atnaujinta Apr 11, 2017, 8:41 AM

Vaiką medikai rado be gyvybės ženklų naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį namuose Kėdainiuose. Mažametis buvo stipriai sumuštas, tačiau medikams jį dar pavyko atgaivinti. Tačiau pranešta, kad vaiko gyvybė užgeso.

Po tokios žinios pratrūko visuomenė, o prie viso to prisideda ir tai, kad buvo atmestas įstatymas, draudžiantis vaikams taikyti fizines bausmes.

Pyktį savo feisbuko paskyroje išreiškė TV gelbėtoja Sandra Žutautienė.

„Kadangi jūs viešai džiaugėtės savimi (!?!?!) ir į klyną įkištu kačiuku (!?!), tai aš sau leisiu jumis pasišlykštėti!

Monika, tu esi atmata ir neverta motinos vardo, nepaisant to, ar pati talžei savo vaiką, ar stebėjai ir tylėjai, kaip mažylis yra daužomas ir UŽMUŠAMAS!

Gediminai, tu nevertas būti vadinamas žmogumi! Visa Lietuva tau siunčia linkėjimus, o aš palinkėsiu, kad jie su kaupu išsipildytų!

Vis dar negaliu patikėti, kad vaikų teisių specialistai, socialiniai darbuotojai leidžia sau už valdišką algą tik šiknas šildyti pusiau jaukaus kabineto kėdėj. Beje, pastaraisiais metais ypač tai būdinga Kėdainių miestui bei rajonui. Kiek dar mažylių turės mirti, kol pradėsit dirbti ir matyti grėsmes, o apie jas išgirdę bent reaguoti???

Kaimynai, draugai, giminės, o kas jums burnas užsiuvo? Patikėkit, gausit medalį iš aukščiau už galbūt išgelbėtą gyvybę, jei laiku perspėsite, bet tikrai ne už interviu pro durų tarpą, jog „aha, kasdien girdėjau, kad ten baisūs dalykai dėjosi...“! Lietuva, kur tu eini?“ – rašė Sandra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.