Kaziuko mugėje už prekystalio – ir sušalusi Gintarė Karaliūnaitė-Canuel

Šį savaitgalį, kaip ir kasmet, Vilniaus senamiesčio gatvėse aidi Kaziuko mugė. Jau nuo penktadienio ryto pardavėjai dėliojosi prekes, ruošėsi mugei. Tarp pardavėjų buvo galima išvysti ir dainininkę Gintarę Karaliūnaitę-Canuel.

Kaziuko mugėje už prekystalio atsidūrė G.Karaliūnaitė-Canuel.<br>Socialinių tinklų nuotr.
Kaziuko mugėje už prekystalio atsidūrė G.Karaliūnaitė-Canuel.<br>Socialinių tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-03-03 14:30, atnaujinta 2017-04-08 16:38

Permainingi orai žinomos moters neišgąsdino. Kaziuko mugėje jau septintus metus iš eilės parduodama Gintarės mamos Adelės Karaliūnaitės produkcija.

„Penktadieniais žmonių būna mažiausiai, tai ramiausia diena Kaziuko mugėje. Šį kartą prekiausiu visas dienas, nes vienai pardavėjai būtų sunkoka atlaikyti tokį krūvį“, – šypsojosi dainininkė.

Tiesa, Gintarė atskleidė, kad anksčiau pati prekiauti vengdavo.

„Anksčiau žmonės pasijusdavo nepatogiai už prekystalio išvydę žinomą moterį, tačiau dabar viskas kitaip. Žmonės nebijo manęs, o aš jų. Jie man pasako intymiausias problemas“, – sakė Gintarė.

Tiesa, G.Karaliūnaitės-Canuel dukrelė Sofija liks namuose Kaune. „Ji labai aktyvi, jai būtų sunku nusėdėti vienoje vietoje. Tačiau Kaziuko mugėje ji lankėsi ne sykį“, – sakė žinoma moteris.

Šiais metais Gintarė siūlo įsigyti produktų iš natūralių žolelių. Tačiau galbūt šį kartą pirkėjai gali įsigyti naujos, dar niekur nematytos produkcijos?

„Žmonės labai pyksta, kai kažkurią prekę išimame iš rinkos. Pirkėjai dažnai prisiriša prie produktų. Jeigu produktas įdedamas į naują indelį, tai kelia paniką žmonėms, jie mano, kad pasikeitė ir pats produktas. Beje, norint sukurti naują produktą reikia turėti nemažai žaliavos, o tai kelia paniką mano mamai. Tačiau kalbant apie naujas prekes, turime miegui skirtų pagalvėlių,  lieknėjimo priemonių. Be to, šiais metais galima įsigyti ir produktų, padedančių tiems, kurių niekaip neaplanko gandrai.

Vilniečiai labiausiai skundžiasi sąnarių skausmais, padidėjusiu kraujospūdžiu bei stresu“, – sakė G.Karaliūnaitė-Canuel.

Sekmadienį Gintarė planuoja pasivaikščioti po Kaziuko mugę, įsigyti medaus, duonos ir gerų lašinių bei lauktuvių artimiesiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.