Oksanos Pikul-Jasaitienės broliui Jonui Baronui teismas skyrė juokingą baudą

Penktadienio rytą dainininkės Oksanos Pikul-Jasaitienės brolis Jonas Baronas sulaukė teismo sprendimo. Pats J.Baronas skelbiant teismo sprendimą nedalyvavo.

J.Baronas ir O.Pikul-Jasaitienė.<br>T.Bauro nuotr.
J.Baronas ir O.Pikul-Jasaitienė.<br>T.Bauro nuotr.
J.Baronas teisme bandė slėpti veidą.<br>T.Bauro nuotr.
J.Baronas teisme bandė slėpti veidą.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-03-10 10:58, atnaujinta 2023-03-14 10:55

Kaip naujienų portalą lrytas.lt informavo Vilniaus miesto apylinkės teismo atstovė spaudai Rūta Trimailovienė, vyrui buvo skirta 90 eurų bauda.

„Už padarytus administracinius nusižengimus paskirtos kelios baudos. Už Administracinių nusižengimų kodekso 481 straipsnio 1 dalį – 30 eurų, už pagal 508-ąjį straipsnį padarytus nusižengimus – 90 eurų, už 506 straipsnio 4 dalį – 90 eurų. Vadovaujantis 38 straipsnio 2 dalimi, paskirtos nuobaudos subendrintos ir skirta galutinė administracinė nuobauda – 90 eurų“, – kalbėjo teismo atstovė.

22 metų jaunuolis teisme – dažnas svečias. Garsios atlikėjos brolis nusipelnė ir kelių erelio etiketės. Už Eismo taisyklių pažeidimus jaunuolis baustas jau ne kartą.

Turizmo ir verslo mokykloje studijuojantis J.Baronas šįkart policijai įkliuvo kaip pėsčiasis. Vasario 24-osios rytą Vilniuje, Smėlio gatvėje, J.Baronas per gatvę ėjo ne pėsčiųjų perėjoje. Jį sustabdė policijos patruliai.

Pareigūnai pažeidėją nusprendė vežti į policijos komisariatą, o tai J.Baroną supykdė.

„Jie juk galėjo man surašyti protokolą vietoje, bet paklausė mano pavardės ir nusprendė: „Vežam“, – kalbėjo dažnai į policijos akiratį pakliūvantis vyras.

J.Baronas tikino pareigūnams nesipriešinęs ir pats įlipęs į jų automobilį. Jis teigė pratrūkęs tik policijos automobilyje – ėmęs keiktis. Teisėjo paprašytas prisiminti, ką sakė pareigūnams, J.Baronas išsisukinėjo: „Sakiau: „eik tu sau“, bet į kitą vietą“, – neslėpė jis.

J.Baronas siautėjo ir policijos komisariate. Tądien budėjęs policininkas teisme teigė, kad sulaikytasis ir jo draugai spardė kameros grotas ir atsisakė tikrintis blaivumą. J.Baronas tikino buvęs blaivus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.