Mia jau kraunasi lagaminą: „Baimė – didžiausias mūsų priešas“

Visai neseniai dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia gyvenimo būdo laidoje tvirtino, kad pastarieji dveji metai jai buvo kupini blogų naujienų, tačiau dabar ji susiėmė, netrukus su visa šeima ruošiasi įsikurti svečioje šalyje. Tai žinoma moteris patvirtino ir socialiniame tinkle.

Mia ruošiasi emigracijai.<br>LR archyvo nuotr.
Mia ruošiasi emigracijai.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 13, 2017, 11:59 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 2:22 AM

„Žemė visur yra mūsų! Aš gerai jaučiuosi visur! Viso pasaulio žmonės migruoja iš vienos šalies į kitą ir tame nemato jokių problemų. Nori išvažiuoja, nori grįžta. Aš gimiau tam, kad pažinčiau pasaulį ir aš jį noriu pažinti visą, su visais pliusais ir minusais!

Pasakysiu tiesą, nuo tos akimirkos, kai pradėjau dėtis daiktus aš negaliu nustoti šypsotis, aš taip ilgai to laukiau, bet visada bijojau... Baimė – didžiausias mūsų priešas, įstatantis žmogų į tam tikrus rėmus... 6-eri metai praėjo nuo tos dienos, kai aš tyliai tyliai pasvajodavau apie gyvenimą ten...

Bet visada atidėliodavau, nes būdavo baisu palikti tai, ką taip sunkiai išsikovojau... Šiandien aš nebeturiu jokių baimių, kurios mane statytų į rėmus, kuriuose yra daugybė žmonių... Ir tebūnie aš pati kvailiausia pasaulyje, man visai nesvarbu, bet aš niekada nenustosiu svajoti“,- rašė Mia.

Visai netrukus komentatoriai ėmė linkėti sėkmės, dalintis savo istorijomis bei teirautis, kur susiruošė Mia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.