Miške automobilio persekiota Jolanta Sadauskienė vos prisišaukė pagalbos

[[ge:lrytas:lrytas:376939]]

Jolanta Sadauskienė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Jolanta Sadauskienė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 26, 2017, 8:26 AM, atnaujinta Apr 7, 2017, 5:04 AM

Šeštadienio vakarą modelių agentūros „Modilinos“ savininkė Jolanta Sadauskienė pateko į keblią padėtį. Moteris važiavo miško keliu, kuomet suprato, kad yra galimai sekama įtartino automobilio. Jolanta išsigando, bandė kviestis pagalbos, tačiau ryšys buvo silpnas. Tuomet moteris prisiminė bendrąjį pagalbos numerį, kuriuo paskambino, tačiau liko nustebinta. J.Sadauskienei pagalbos reikėjo kone reikalauti.

Apie tai ji papasakojo viešai savo socialinio tinklo paskyroje.

„Nors pokalbis su bendrojo pagalbos numerio darbuotoja baigėsi gerai ir ji įvykdė tai, ko prašiau tik man pakėlus toną, bet visgi nėra malonu po paskutinių šalį sukrėtusių įvykių prašyti operatorės „pakabėti ant linijos“, kol aš saugiai pervažiuosiu mišką ir girdėti tekstą, kad užimu liniją, ir kodėl man įtartinas tas automobilis su 3 tamsiaplaukiais, judantis miško kelio viduriu 10 km/h greičiu. Gal visgi ne visos situacijos duoda tiek laiko, kad pašnekovas spėtų supasakoti, kad tas pats automobilis važiavo iš paskos man važiuojant į žiemojančią sodybą. Maža to, dar apsuko ratą aplinkui ir po to išlindo man prieš nosį, lyg laukdamas grįžtant ir važiavo mažai važinėjamu keliu, akivaizdžiai provokuodamas, kad aplenkčiau mano mašinai per siauru kelio ruoželiu arba sustočiau? Reiškia, kad tokioje situacijoje dar reikia man išklausyti, kad skambutis yra apmokamas ne mano, o biudžeto? Per tą laiką galėjo įvykti nebeatstatomų dalykų. Gal visgi reikia rimtesnio paruošimo šių tarnybų darbuotojams?“, – savo paskyroje rašė J.Sadauskienė.

Tiesa, tai jau ne pirmas kartas, kai J.Sadauskienė susiduria su persekiotojais kelyje. Moteris yra pasakojusi, kad prieš 15 metų ją persekiojo policininkais persirengę vyrai.

„Prieš beveik 15 metų, grįžtant namo nuo mirštančio tėvo, gūdžiame Kleboniškio miške Kaune, mane stabdė persirengėliai policininkai. Galva buvo užimta egzistenciniais klausimais, todėl turbūt nesustodama būčiau ramiu veidu pervažiavusi ir pati šėtoną, todėl net nepagalvojau, kad reikėjo pranešti policijai. Bet iki šiol akyse stovi ilgas lietpaltis ir šypsena to klouno veide, ir nelabai raštingai apklijuotas automobilis. Nesaugumas šalyje tiesiog stingdo kraują. Atrodo, niekas nepasikeitė nuo tų laiku... Nuoširdžiai džiaugiuosi už kiekvieną tėvą ir motiną, kuriems užtenka išminties išsiųsti savo vaikus kuo toliau iš šitos teritorijos. AA gražioji Ieva!“, – po žinios apie gingusios plungiškės Ievos Strazdauskaitės nužudyma rašė J.Sadauskienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.