Manekenė ir verslininkė Smiltė Bagdžiūnė susilaukė dukrelės

Garsi manekenė ir verslininkė Smiltė Bagdžiūnė (32 m.) švyti laime – moteris pagimdė vaikelį. Apie tai ji pranešė feisbuke.

Smiltė Bagdžiūnė,<br>P.Gasiūno nuotr.
Smiltė Bagdžiūnė,<br>P.Gasiūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 10, 2017, 2:48 PM, atnaujinta Apr 14, 2017, 3:58 AM

„UMA BALTIJA! 5040 g 57 cm. Gimė 04.03. Su naujom kelionėm“, – brūkštelėjo ji.

Smiltės gyvenimas pastaraisiais metais labai pasikeitė. Pernai ji išsiskyrė su vyru Dariumi Bagdžiūnu, su kuriuo susilaukė dabar jau trejų metų Petros Laisvės. Tačiau netrukus į jos širdį pasibeldė organizacijų plėtros specialistas Kęstutis Vingilis – jie susižadėjo ir štai susilaukė dukrelės.

Vos tik Smiltė pasidalijo džiugia naujiena, ją ėmė sveikinti bičiuliai.

„Gimus dukrai Petrai Laisvei leidau sau šiek tiek atsitraukti ir į viską pažiūrėti iš šalies. Tuo metu pasikeitė prioritetai, darbo organizavimo principai. Dabar, laukdamasi antrojo kūdikio, jaučiuosi kur kas ramiau, esu susikoncentravusi į darbus, jau turiu viziją, kaip galėsiu viską ramiai suderinti ir jam gimus. Tiesa, dabar dienos išties intensyvios, pripažįstu, kad pasiilgstu visuomeninio gyvenimo, šurmulio...“ – nesenai žurnalui „Stilius“ kalbėjo Smiltė.

S.Bagžiūnė įsitikinusi, kad vaikus ji palaikys visuose jiems svarbiuose gyvenimo etapuose, o labiausiai – ieškant pusiausvyros tarp kritinio požiūrio ir idealizmo.

„Išmokyti juos turbūt galėsiu tiek, kiek moku pati ir kiek jiems tai bus įdomu. Galbūt stengsiuosi diegti ne konkrečius dalykus, bet formuoti tam tikrą požiūrį į verslą, ekonominius ir žmonių santykius.

Pavyzdžiui, mano mama, kaip ir daugelis tos kartos tėvų, gyvendama kitoje santvarkoje negalėjo manęs išmokyti kapitalistinio gyvenimo principų, tačiau visada stengėsi skiepyti vidinę stiprybę, atkaklumą, valią, skatino kūrybiškai ieškoti išeities iš beviltiškos padėties ir niekada neprarasti humoro jausmo“, – yra sakiusi ji. Daugiau apie ją galite skaityti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.