Velykų dieną Eugenijų Ostapenką įžeidė draugai, o šis pratrūko

Dainininkas Eugenijus Ostapenka pastaruoju metu feisbuke reiškiasi itin aktyviai. Velykų dieną vyras pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame sveikina savo draugus, tačiau atgalinio atsako nesulaukė.

Eugenijus Ostapenka.
Eugenijus Ostapenka.
Įrašas.
Įrašas.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 16, 2017, 3:36 PM, atnaujinta Apr 21, 2017, 4:56 PM

Šį kartą jis pasidalijo įrašu, kuriame sako, jog jį nuvylė draugai.

„Nebesveikinsiu Jūsų su jokiomis šventėmis, nes šiandien labai nuoširdžiai buvau pasveikinęs visus su Šv. Velykomis, bet po vaizdo įrašu, kuriame nuoširdžiai sveikinau visus, sulaukiau tūkstančius tagų beprasmiškų, arba sveikinimų skirtų kitiems žmonėms, arba patyčių.

O mane komentaruose pasveikino su Šv. Velykomis tik vienetai, todėl dėl visų išvardintų aplinkybių labai įsižeidžiau, ištryniau savo vaizdo įrašą, kuriame labai nuoširdžiai sveikinau visus su Šv. Velykomis ir daugiau niekada gyvenime nebesveikinsiu Jūsų su jokiomis šventėmis, kadangi visiškai neįvertinote mano nuoširdaus sveikinimo su Šv. Velykomis. Padarėte po mano įrašu komentaruose kažkokį bardaką, kad paskui porą valandų turėjau gaišinti laiką ir trinti visą šlamštą“, – rašė jis.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.