Liutauras Salasevičius mados namų automobilio vairą perleido Elenai Puidokaitei

Renginių organizatorė ir prodiuserė Elena Puidokaitė- Atlanta, dar

Elena Puidokaitė-Atlanta.<br>P.Stefonavičiaus nuotr.
Elena Puidokaitė-Atlanta.<br>P.Stefonavičiaus nuotr.
Elena Puidokaitė-Atlanta.<br>P.Stefonavičiaus nuotr.
Elena Puidokaitė-Atlanta.<br>P.Stefonavičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-04-21 10:02, atnaujinta 2017-04-22 01:10

„Neabejotinai, visas pavojingiausias avarijas ir daugiausiai gyvybių nusinešusius auto įvykius sukelia vyrai. Nors ir automobilius jie prižiūri tvarkingiau, už vairo sėda neblaivūs arba ieškodami adrenalino stipriai viršija leistiną greitį būtent jie.

Nenorėdama įžeisti stipriosios lyties, visgi turiu pabrėžti, kad atsakingiau, atidžiau ir saugiau vairuoja moterys“, – teigia Elena.

Pasak dizainerio Liutauro Salasevičiaus įkurtų mados namų „Madam pareis vėliau...“ naujosios kolekcijos pristatymo renginio prodiuserės, moterys neabejotinai turi stipresnius inkstinktus rūpintis ne tik savo, bet ir aplinkinių saugumu.

„Gal todėl mes adrenalino troškulį tenkiname saugiais būdais, pavyzdžiui, automobilių lenktynėse „Moterų ralis 2017“, kuriose viskas saugu ir apgalvota“, – tvirtina šių metų „Madam pareis vėliau...“ ekipažo kapitonė.

Rytoj vyksiančiame moterų ralyje Elena Puidokaitė planuoja dalyvauti su „MINI PACEMAN“ automobiliu, papuoštu „Madam pareis vėliau...“ atributika.

„Mūsų komandoje šiemet susibūrusios kūrybingos moterys, planuojančios ne tik spausti akseleratorių, bet ir orientuotis ne visada moteriškose užduotyse. Startuojame 103 numeriu“, – akį merkia žinoma moteris.

Liutauras Salasevčius perleidęs savo mados namų „Madam pareis vėliau...“ automobilio vairą Elenai Puidokaitei, tikina pasitikintys jos patirtimi ir gebėjimais lenktynėse. „Iš pradžių žvelgiau į šią idėją gana įtariai, bet laikui bėgant susitaikiau su mintimi, kad ši smulki ir maža moteris ne tik yra energinga, kupina idėjų, puikiai orientuojasi, bet ir profesionaliai valdo automobilį“, – gero žodžio kolegei negaili dizaneris.

„Pasitikiu ja ir linkiu prizinės vietos bei auskinės taurės, kurią padėsiu iškelt, jei prireiks“, – juokauja kūrėjas.

Šeštadienį, balandžio 22 d. vyks „Moterų ralis 2017“ – automobilių pramoginis – orientacinis renginys, kurio tikslas yra skatinti sveiką ir aktyvų gyvenimo būdą, propaguoti saugų eismą keliuose, pažintį su krašto lankytinomis vietomis, auto turizmą.

Renginys – pramoginės-orientacinės užduotys su numatytu vidutiniu greičiu pagal organizatoriaus išduotą kelio knygą-maršrutą ir papildomoms rungtims specialiuose kontrolės postuose. Renginio dalyviai – tik moterys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.