Grasinimai nugriauti namą Egidijui Dragūnui – nė motais

Valstybinė teritorijų planavimo ir statybos inspekcija siekia nugriauti dainininko Egidijaus Dragūno namą, tačiau jam kol kas tai visai neįdomu. 

 E.Dragūno pastaruoju metu neranda net antstoliai. <br> R.Danisevičiaus nuotr. 
 E.Dragūno pastaruoju metu neranda net antstoliai. <br> R.Danisevičiaus nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-05-11 14:07, atnaujinta 2017-05-11 19:13

E.Dragūnas ignoruoja Vilniaus miesto apylinkės teismo šaukimus ir jau antrą kartą nepasirodė šį klausimą turinčiame išspręsti teismo posėdyje. 

Dainininkui neatvykus į pirmąjį teismo posėdį, šaukimą ir teismodokumentus jam  bandyta įteikti per antstolį. Teismo antstolis net keturis kartus buvo nuvykęs E.Dragūno gyvenamosios vietos adresu, bet dainininko nesurado. Su juo nepavyko susisiekti ir telefonu. 

Tuomet teismas nusprendė apie artėjantį posėdį paskelbti Lietuvos teismų interneto svetainėje ir taip informuoti atlikėją. Panašu, kad skelbimo apie civilines bylas E.Dragūnas neskaitė ir ketvirtadienio rytą teisme vėl nepasirodė. 

Teismas nusprendė bylos nagrinėjimą atidėti dar kartą, nes pagal įstatymus susipažinti su skelbimais bylos dalyvis turi dvi savaites, o teismo posėdis buvo surengtas keliomis dienomis anksčiau. 

Valstybinė teritorijų planavimo ir statybos inspekcija siekia įrodyti, kad Vilniaus miesto savivaldybė leidimą statytis namą Pavilnių regioninio parko teritorijoje išdavė neteisėtai, ir reikalauja jį nugriauti bei pašalinti savavališkos statybos padarinius. 

Dėl statyboms išduoto leidimo teisme teks aiškintis ir Vilniaus miesto savivaldybei bei Pavilnių ir Verkių regioninių parkų direkcijai. Šių įstaigų atstovai ketvirtadienį atvyko į teismo posėdį, bet jis buvo  atidėtas. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.