Skandalas tęsiasi: Minedui suklastotą pažymėjimą išdavė autobusų parko direktorius

Pastarosiomis dienomis dainininko Mindaugo Jonušo-Minedo vardas plačiai aptarinėjamas žiniasklaidoje. Viskas prasidėjo tuomet, kai gegužės pradžioje Minedas susitiko su sveikatos apsaugos ministru Aurelijumi Veryga. 

Mindaugas Jonušas Lietuvoje geriau žinomas kaip skandalingasis Minedas.<br>D.Umbraso nuotr.
Mindaugas Jonušas Lietuvoje geriau žinomas kaip skandalingasis Minedas.<br>D.Umbraso nuotr.
 Lina Rimkienė pasidalijo suklastotu pažymėjimu.
 Lina Rimkienė pasidalijo suklastotu pažymėjimu.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 16, 2017, 6:46 PM, atnaujinta May 16, 2017, 7:03 PM

Po susitikimo, imta kalbėti, kad Aurelijus su Minedu sutarė ateinančius ketverius metus dirbti kartu. Dainininkas prisistatė, kaip nevyriausybinės organizacijos „Nebūk naivus“ kelyje prezidentas.

Netrukus paaiškėjo, kad pats Minedas susigalvojo organizaciją, pats pasiskyrė save prezidentu tam, kad suviliotų daug gražių merginų.

„Žmogus prisistato organizacijos vadovu, suteikinėja vaikams visokias tariamas pareigas ir elgiasi neetiškai“, – sakė Seimo narė Dovilė Šakalienė, į kurią kreipėsi merginos, kurios teigė, kad Minedas neva bandė su jomis kalbėtis ne tik apie visuomeninę veiklą, bet ir apie jų galimus asmeninius santykius.

Pats Minedas neigia kaltinimus ir teigia, kad yra prezidentas. „Esu už šios sąjungos vairo, esu prezidentas ir ši tarnyba, kurioje esu, man labiau patinka nei būti ant scenos“, – KK2 laidoje gynėsi Minedas.

Ir tuo viskas nesibaigia. Savo feisbuko paskyroje teisininkė, Lietuvos ir Mažeikių rajono savivaldybės politinė ir visuomenės veikėja Lina Rimkienė pasidalijo pažymėjimu, kuris, kaip teigia ji, yra suklastotas.

„MINDAUGAS JONUŠAS (MINEDAS) MAŽEIKIUOSE. Mažeikių autobusų parko direktorius Arvydas Šemeta (partijos Tvarka ir teisingumas statytinis) yra išdavęs Mindaugui Jonušui (Minedui) sukląstotą neegzistuojančios marketingo specialisto pareigybės pažymėjimą.
Visiškai suprantama, kai Minedas pasivadina prezidentu neįregistruotos organizacijos.


Bet... Dokumentų kląstojimu užsiima ir toks rimtas vyras, partijos Tvarka ir teisingumas „augintinis" ir Seimo nario K. Bartkevičiaus protežė A. Šemeta?
P.S. parašas ir spaudai nuotraukoje originalūs.
P.P.S. PATIKSLINTA - sausio 5 d. apie tai informuotas Mažeikių r. savivaldybės Audito skyriaus vedėjas R. Milevičius. Ir kas?.. Ir nieko!" – rašė ji.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.