Buvusi grupės „Funky“ narė Beata Wilkin išsiskyrė su ilgamečiu mylimuoju

Prieš pora dešimtmečių buvusi garsios grupės „Funky“ vokalistė Beata Wilkin (37 m.) išsiskyrė su mylimuoju Gleysonu Barbosa (42 m.). Pora nebuvo susituokusi, tačiau drauge praleido bene dešimtmetį.

 Beata Wilkin.<br> G.Skaraitienės nuotr.
 Beata Wilkin.<br> G.Skaraitienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 17, 2017, 12:08 PM

Apie prieš kiek daugiau nei metus skyrybas išgyvenusi B.Wilkin faktą patvirtino žurnalui „Žmonės“.

Primename, kad scenoje Beata sužibėjo būdama vos 15 metų. Ją ant rankų nešiojo minios gerbėjų. „Lietuvos ryto“ žurnalui „TV antena“ Beata pasakojo, kad už vieną vakarą gaudavo tokį honorarą, kuris dabar prilygtų 3 tūkstančiams eurų. 

„Mes reikalaudavome tik konkrečios rūšies mineralinio vandens, tik specialaus maisto iš restorano. Lietuvoje kitos mūsų žvaigždės tuo metu taip nesielgdavo“, - prisiminimais dalijosi B.Wilkin.

Būdama 23-ejų atlikėja įsigeidė ramybės ir ištekėjo už sporto klubo trenerio Rolando Judicko, o po metų susilaukė sūnaus Tomo.

Ramiu šeiminiu gyvenimu dainininkė mėgavosi neilgai. Netrukus ji vėl panoro grįžti į sceną, o sūnų paliko auginti auklei, motinai ir anytai. Vyrui nepatiko nesibaigiantys žmonos koncertai ir gerbėjų jai rodomas dėmesys, todėl pora pasuko skirtingais keliais. 

„Auklė mūsų namuose dirbo ištisą parą. Turėjome namų šeimininkę. Kai tekėjau, maniau, kad būsime kartu iki grabo lentos. Skyrybos buvo labai skausmingos, jos sudraskė širdį“, – liūdnas akimirkas prisiminė moteris. 

Apie savo gyvenimą B.Wilkin pasakojo LNK laidoje „Nuo... iki...“. Išsiskyrusi su pirmuoju vyru Beata prisiekė daugiau niekada netekėsianti. Tačiau širdžiai neįsakysi. Naują mylimąjį moteris sutiko nepraėjus nė metams po skyrybų.

Tąsyk ji iš pirmo žvilgsnio pamilo į Lietuvą atvykusį rungtyniauti futbolininką brazilą Gleysoną Barbosą. Dar po kelerių metų Beata išvyko gyventi į jo tėvynę. 2009-aisiais pora susilaukė dukros Izabelos. 

„Tamsiaodį balta šypsena įsimylėjau iš pirmo žvilgsnio“, – prisiminė Beata. 

Jie susitiko prie naktinio klubo ir abu tarsi sustingo. Gleysonas patiko Beatos motinai, tačiau tėvas dėl tokio pasirinkimo su ja nebendravo net pusantrų metų. 

„Tėvas buvo manęs išsižadėjęs. Bet aš buvau tvirtai apsisprendusi likti su Gleysonu ir tikėjausi, kad tėvas pakeis apie jį savo nuomonę“, – pasakojo moteris. 

Nuojauta neapgavo. Kai buvo švenčiamas Beatos sūnaus Tomo gimtadienis, Gleysonas pasisiūlė jame nedalyvauti – vyras nutarė, kad dėl jo gali būti nejauku buvusiam mylimosios sutuoktiniui. Beatos tėvas susižavėjo tokiu dukters išrinktojo poelgiu ir suprato be reikalo jį ignoravęs. Tačiau Beatos mylimojo reputacija pašlijo, kai jis 2011 metais buvo teisiamas už tai, kad suklastojo pasą ir lydėdamas Beatą į koncertą nelegaliai nuvyko į Ukrainą. Teisme Gleysonas atsipirko bauda. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.