Su sunkia liga kovojanti Erika Santos įsigijo vaistų už 78 tūkst. eurų

Praėjusiais metais verslininkė Erika Santos (35 m.) su bičiuliais ir gerbėjais pasidalijo skaudžia žinia: moteris susirgo sunkia liga. Gydymui buvo reikalinga didžiulė suma pinigų, kurios Erika, net ir dėdama didžiausias pastangas, nebūtų greitai surinkusi. 

Erika Santos.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Erika Santos.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 25, 2017, 5:14 PM, atnaujinta May 25, 2017, 5:32 PM

Moteris viešai kreipėsi į gerbėjus socialiniame tinkle ir prašė pagalbos. Ji neslėpė: savęs  negaila, bet šeši vaikai negali likti be mamos. Tik dėl jų ji kovos tiek, kiek reikės, kad  namuose pietus ruoštų sveika mama.

Galiausiai atsižvelgdama į gydytojų rekomendacijas Erika rado  tinkamus vaistus. Deja, jų kaina taip pat buvo draskanti kišenę. Tuomet šiek tiek pinigų jai pavyko surinkti, o dabar E.Santos dalijasi džiugiomis žiniomis.

„Tai mano pirmoji vaistų pakuotė, kurios kaina siekia 78 tūkst. eurų. Siunčiu didelį „ačiū“ kiekvienam, kuris parėmė mane sunkiausią gyvenimo akimirką ir neleido pasiduoti. Pasimelskime už geriausią rezultatą“, –  geromis žiniomis dalijosi E.Santos.

Neseniai Erika ėmėsi ir naujos veiklos – pradėjo teikti notaro paslaugas. Naujienų portalui lrytas.lt moteris tąsyk pasakojo, kad šia veikla užsiėmė senokai, tačiau dabar tai gali daryti oficialiai.

„Jau seniai tuo užsiimu, tačiau tai nebuvo oficialu. Tiesiog nuoširdžiai padėdavau pažįstamiems, draugų draugams emigracijos ar kitais legaliais klausimais. Beje, ne kartą esu rengusi vestuves ne Amerikos piliečiams. Šiuo metu galiu ne tik tuokti poras ant jūros kranto, bet ir steigti firmas Amerikoje arba atidaryti filialus. Dokumentų neturintiems piliečiams padedu emigracijos klausimais, dokumentų vertimais. Visa tai, ką dariau už simbolišką sumą, šiuo metu galiu daryti oficialiai, o tam padėjo mano notaro laispnis“, – kalbėjo E.Santos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.