Ruslanas Kirilkinas apie konfliktą su vadybininku: „Jie su Aiste Pilvelyte panašūs“

Jau prasidėjo TV3 vasaros realybės šou „2 Barai“ dalyvių atrankos, į kurias susirinko minia nuotykių ištroškusių drąsuolių. Ketvirtadienį paaiškėjo, kad realybės šou „2 Barai“ atrankose pasirodė ir šou pasaulyje puikiai besijaučiantis atlikėjų vadybininkas Rolandas Stanevičius iš Alytaus.

Iš kairės: Ruslanas Kirilkinas, Aistė Pilvelytė ir Rolandas Stanevičius. 
Iš kairės: Ruslanas Kirilkinas, Aistė Pilvelytė ir Rolandas Stanevičius. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 26, 2017, 1:20 PM

„Dalyvauti atrankoje nusprendžiau todėl, kad tai buvo labai sena svajonė – buvau didelis realybės šou gerbėjas. Gal tai net taptų paskata negalvoti apie emigraciją, nes dabar gyvenimas pasidarė monotoniškas ir norisi kažko naujo“, – sakė jaunas vyras.

Rolandas buvo žinomo atlikėjo Ruslano Kirilkino vadybininkas, tačiau kilus konfliktui, apie kurį jis nutyli, dabar dirba su dainininke Aiste Pilvelyte.

„Su Ruslanu iš tiesų labai susipykome, buvo labai didelis konfliktas ir jau metai laiko mes nebebendraujame. Šiuo metu dirbu su  atlikėja Aiste Pilvelyte. Man labai patinka ši veikla ir labai ja domiuosi. Manau, kad tokie projektai kaip šis duoda gyvenimiškos patirties, ko niekur mokydamasis tikrai neišmoktum“, – drąsiai sakė vaikinas.

Šie, viešai išsakyti vadybininko žodžiai, neprasprūdo pro dainininko Ruslando akis. Pasidalijęs šia ištrauka, R.Kirilkinas pakomentavo:

„Norėčiau kad mano buvęs „vadybininkas“ vis dėlto daugiau pakomentuotų apie patį konfliktą, mane pati labai suintrigavo, jo darbas vadyba su Pilvelyte. Pasidarė tiek monotoniškas, nes nu kiek gi galima bandyti laimėti tą „Euroviziją"... 

P.S. – jie tikrai kažkuom su Aiste yra panašūs, nes kiek aš žinau, jis bandė dalyvauti LNK „Šlovė ir turtai“ , BTV „Prajuokink mane“ , „Baimės faktorius“ ir t.t., linkiu pagaliau atrasti save“, – brūkštelėjo Ruslanas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.