Po skyrybų „Orų mergaitė“ Karolina Liukaitytė su dukra pasirodė jaukiame renginyje

Trečiadienio vakarą sporto žurnalistas Šarūnas Mazalas su žmona sukvietė kolegas ir draugus į naujo „Vaflių namų“ meniu degustaciją. Vakaro sumanytojai svečius vaišino netradiciniais patiekalais: burgeriais iš vaflių, namine grikine vaflių duona bei milžiniškais pieno kokteiliais.

 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
 Šarūnas ir Laura Mazalai žinomiems bičiuliams pristatė netradicines vasariškas maisto naujienas.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (24)

Lrytas.lt

2017-06-15 16:00, atnaujinta 2017-06-15 20:51

„Norėjome šilto vakaro mūsų naujoje terasoje su draugais, kurie vieni pirmųjų galėjo įvertinti mūsų personalo kulinarinius atradimus, deja, lietuviška vasara pakišo koją“, – vienintelį vakaro minusą vardija sporto žurnalistas ir „Vaflių namų“ savininkas Šarūnas Mazalas.

Į vasaros meniu pristatymą atvyko dainininkė Urtė Šilagalytė, sporto žurnalistai Asta Žukaitė-Navilaikienė ir Saulius Nalivaika, Ugnė Galadauskaitė su draugu Mariumi, „Coocoomos“ ženklo kūrėjai Rūta Mackevičiūtė ir Eduardas Fedotovas, viešumoje retai besirodanti orų mergaitė Karolina Liukaitytė su dukra Lukrecija bei dizaineris Robertas Kalinkinas su šeima.

 „Labai malonu, kad mūsų naujasis meniu nustebino sukviestus svečius. Nerealiai smagu stebėti žmonių reakcijas, kai jie pamato mūsų didžiules, estetiškas ir skanias vaflių patiekalų porcijas. Daininkė Urtė Šilagalytė ir dizaineriai Rūta Mackevičiutė ir Eduardas Fedotovas ragaudami keptą grikinę vaflių duonelę negalėjo patikėti, kad patiekalas tikrai iš grikių, o Karolinai Liukaitytei įspūdį paliko mūsų restorano traškučiai“, – įspūdžiais dalijosi Laura Mazalienė. 

Televizijos veidas Ugnė Galadauskaitė pasakojo, kad maistas – vienas didžiausių malonumų gyvenime, todėl progų pasilepinti gardžiais patiekalais ji niekada nepraleidžia.

 „Geriausia tai, kad vafliai ne tik nerealiai skanūs, bet labai gražiai pateikti – o tai prideda 30 procentų skonio. Nesu saldumynų mėgėja, todėl šįkart išbandžiau vaflį su mocarela ir saulėje džiovintais pomidorais – tiesiog tirpsta burnoje. Dėl asociacijų – kai važiuoju atostogauti pas seserį, ji visada pusryčiams kepa vaflius, todėl nieko keista, kad man vafliai asocijuojasi su atostogomis. Nors kai į Lietuvą atvyks ji – pati vaflių nekepsiu, atsivesiu čia!“, – teigė žinoma moteris.

Neseniai iš atostogų po JAV grįžusi Asta Žukaitė-Nalivaikienė pripažino, kad vafliai jai asocijuojasi su būtent su šia šalimi.

„Kiek kartu ten buvau, tiek vis prisiragaudavau jų. Vaikystėje močiutė kepdavo vaflius. Pamenu, būdavo vienas didžiausiu gardėsių. Bet „Vaflių namų“ patiekalai mane tikrai nustebino ir pranoko lūkesčius. Vafliai su mėsa, salotomis, žuvimi, sūriais, iškepti tarsi kepta duona – man labai patiko.“

Urtė Šilagalytė teigė, kad šis vakaras – vienas saldesnių jos kasdienybėje, nes dažniausiai antroje dienos pusėje atlikėja stengiasi rinktis kiek lengvesnį maistą.

„Kondensuotas pienas man patinka nuo pat vaikystės, tad išbandžiau vaflį su juo ir netradicinį pieno kokteilį. Grįžau namo „užsisaldinusi“, bet su puikia nuotaika. Kitaip ir būti negali, kai tave supa šilta draugų kompanija, o rūpinasi – puikus personalas.“ 

Dizaineriai Rūta Mackevičiūtė ir Eduardas Fedotovas išbandė vaflį-burgerį ir vaflį-suvožtinį, kurie virtuvėje mėgstančią eksperimentuoti porą nustebino skonių deriniais. Rūta net juokavo, jog Eduardas buvo maloniai nudžiugintas, pamatęs savo patiekalą.

„Jis tikras „mėsėdis“, tad sulaukęs savo užsakymo sakė: „Pasirodo, ir aš turių, ką valgyti vaflinėje“, – su šypsena pasakojo dizainerė.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.