Verslininkė Erika Santos atskleidė, kas jai padeda kovoti su sunkia liga

Drabužių ir avalynės tinklo „Bellux Fashion Empire“ įkūrėja Erika Santos (35 m.) praėjusių metų lapkričio pabaigoje pranešė – ji kovoja su sunkia liga. 

 Erika Santos.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Erika Santos.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Erika Santos.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Erika Santos.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Erika Santos.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Erika Santos.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 17, 2017, 8:41 PM

Adatų dūrių ir mėlynių nusėtas kūnas – tokie vaizdai ne vienam bičiuliui kėlė nerimą. JAV gyvenanti Erika tuomet visų prašė pagalbos. Tiesa, dar ligi šiol nėra žinoma, kuo E.Santos serga, tačiau ji visada tvirtindavo, kad tai – itin sunki liga.

Galiausiai atsižvelgdama į gydytojų rekomendacijas Erika rado  tinkamus vaistus. Deja, jų kaina taip pat buvo draskanti kišenę. Tuomet šiek tiek pinigų jai pavyko surinkti, tačiau neseniai pasidalijo geromis žiniomis.

„Tai mano pirmoji vaistų pakuotė, kurios kaina siekia 78 tūkst. eurų. Siunčiu didelį „ačiū“ kiekvienam, kuris parėmė mane sunkiausią gyvenimo akimirką ir neleido pasiduoti. Pasimelskime už geriausią rezultatą“, –  sakė E.Santos.

Feisbuke Erika dalijasi kur kas pozityvesnėmis nuotraukomis, o naujienų portalui lrytas.lt ji atskleidė, kad galvojimas tik apie pozityvius dalykus jai padeda.

„Dar nepasveikau... Nors trečiadienį pereisiu visus testus ir bus aiškiau“, – sakė ji.

„Aš tvirtai tikiu, kad norint išsaugoti teigiamas mintis, optimizmą ir suprasti savo sveikatą, reikia taip ir nusiteikti. Malda ir teigiama energija padeda sveikti“.

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.