Leono Somovo namuose – toliau sumaištis: pradėtas ikiteisminis tyrimas

Jau tris savaites prodiuseris Leonas Somovas gyvena išties nepavydėtinomis sąlygomis. Name, kuriame įsikūręs žinomas vyras, patalpas įsigijo ir jo kaimynas Marius Usonis ( jis turtą įsigijo įmonės vardu).

L.Somovas.<br>T.Bauro ir J.Stacevičiaus nuotr.
L.Somovas.<br>T.Bauro ir J.Stacevičiaus nuotr.
Leonas Somovas.
Leonas Somovas.
Leonas Somovas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Leonas Somovas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
L.Somovas ir Jazzu.<br>L.Masioko nuotr.
L.Somovas ir Jazzu.<br>L.Masioko nuotr.
Leonas Somovas.<br>G.Šiupario nuotr.
Leonas Somovas.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jul 17, 2017, 5:42 PM, atnaujinta Jul 17, 2017, 6:11 PM

Kiek anksčiau L.Somovas rašė: „Vilniaus miesto savivaldybė patalpas pardavė kartu su pagrindiniu vandens tiekimo įvadu ir vandens stovo uždaromosiomis sklendėmis, kuriomis reguliuojamas vandens tiekimas į kelis aukščiau esančius butus.

Pagrindinis konfliktas įsiplieskė, kai Marius Usonis pradėjo rinkti parašus, kad galėtų rekonstruoti savo patalpas. Kadangi kaimynai tokio sutikimo nepasirašė, prasidėjo įvairaus pobūdžio terorizavimas. Naktį mistiškai užsidegė kieme stovėję konteineriai.“

Tiesa, tai nėra vienintelis dalykas, kuris nutiko nekilnojamąjį turtą įsigijus M.Usoniui.

„Birželio 26 dieną savavališkai, nesant jokiems fiksuotiems remonto ar panašiai darbams, mūsų namo daliai buvo užsuktas šalto ir karšto vandens tiekimas. Marius Usonis neigia užsukęs vandens tiekimą. Jo atstovas įleido „Senamiesčio ūkio“ darbuotojus į patalpas, tačiau raktą nuo vandens stovo uždaromosios sklendės M.Usonio atstovas pasakė esą pamiršęs paimti... Situacija tokia, jog antrą savaitę su mažais vaikais negalime grįžti į namus, 4 metų dukrai prasidėjo bronchitas“, – kiek daugiau nei prieš savaitę kalbėjo L.Somovas.

L.Somovas ir jo kaimynai bandė kreiptis į policiją, vaikų teisių apsaugos tarnybą, samdė advokatus, šiuo metu vyksta teisminis procesas.

Liepos 17-ąją dieną L.Somovas pranešė, kad į butą, kurį įsigijo M.Usonis, bando patekti įvairios institucijos. Priimtas sprendimas net laužti duris.

„Kiek mačiau, patalpų savininkas yra atvykęs, tačiau su mumis bendrauti jis atsisakė. Šiuo metu yra atvykę ir policijos pareigūnai, apsauga, antstoliai ir kitos instancijos, jie bando patekti į patalpas. Kaip suprantu, daliai žmonių pavyko tai padaryti“, – portalui lrytas.lt sakė Leonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.