Teta išklojo skaudžią versiją apie buvusią „Olialia mergaitę“ Sandrą Grafininą: „Ji melagė“

„Milijonieriaus žmona“, „Pavydėtinas gyvenimas“, „Prabangūs namai“ – tai žodžiai, kurie neatsiejami nuo iš Šiaulių kilusios buvusios „Olialia mergaitės“ Sandros Grafininos.

Sandra su mylimuoju Nigeliu.
Sandra su mylimuoju Nigeliu.
Sandra Grafinina.
Sandra Grafinina.
Sandra Grafinina su Nigeliu.
Sandra Grafinina su Nigeliu.
Sandra Grafinina.
Sandra Grafinina.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Sep 4, 2017, 8:13 PM, atnaujinta Sep 5, 2017, 10:41 AM

Moteris išgarsėjo prieš daugiau nei metus, kai pramoginėse televizijos laidose atviravo apie kardinaliai pasikeitusį gyvenimą. Viešėdama Londone ir užsukusi į meno parodą ji susipažino su britų turtuoliu Nigelu West-Macaulay. 

Sandra ne kartą yra pasakojusi, kad jai nereikia niekur dirbti, nes vyras ją lepina ne tik meile ar dėmesiu, bet ir plačiai atverta pinigine. O namų, išsibarsčiusių po visą Europą, ji jau nebesugeba suskaičiuoti. 

Tačiau su naujienų portalu lrytas.lt susisiekė Sandros mamos sesuo Emilija. Moteriai pikta, kad S.Grafinina meluoja, todėl ji nusprendė iškloti visą tiesą ir taip užkirsti kelią melagingiems S.Grafininos pasakojimams.

„Su Sandra beveik nebendrauju, bet puikiai sutariu su jos mama, nes ji yra mano vyresnė sesuo, gyvenanti Šiauliuose. Visi straipsniai, visos laidos apie Sandrą – melas ir fantazijos.

Ji nėra net ištekėjusi už brito ir joks jis milijonierius. Mūsų šeima nežino, kur jis dirba, – ji niekam nepasakoja apie tai. Parvažiavę į Šiaulius jie gyvena ne nuosavame, o nuomojamame name“, – atviravo teta.

Praėjusią žiemą kilo skandalas: Sandra pranešė, kad jos vyras sumuštas ir apvogtas. Netrukus visą S.Grafininos versiją sužlugdė policija.

Jos pasakojimą naujienų portale lrytas.lt perskaitę Šiaulių pareigūnai gerokai nustebo, nes įvykių suvestinėse toks nusikaltimas nebuvo registruotas. 

Be to, apie tokius brutalius išpuolius mieste negirdėti jau ne vienus metus.

 Šiaulių apskr. VPK komunikacijos grupės vyresnioji specialistė Gailutė Smagriūnienė pateikė policijos versiją. Pasirodo, dėl įvykio nebuvo kreiptasi nei į policiją, nei į ligoninę.   

„Tomis dienomis nebuvo registruota jokio pranešimo apie šį įvykį. Ligoninėje Nigelas tomis dienomis taip pat nebuvo – mes patikrinome“, – sakė ji.

Po šio įvykio vienoje Šiaulių interneto svetainėje atsirado ir mobiliuoju telefonu nufilmuotas siužetas, kurio veikėjai – iš pasilinksminimo įstaigos išėjusi ir vos paeiti begalinti Sandra ir Nigelas.

Žiūrintys šį siužetą leipo juokais matydami, kaip prabangiai apsirengusi ponia pargriūva ant žemės ir niekaip negali atsikelti nei pati, nei padedant kiek blaivesniam jos palydovui.

Po viso triukšmo su policija, anot tetos, Sandra su mylimuoju išvyko į Oksfordą, o visa šeima sunerimo dėl 6-erių Sandros sūnaus priežiūros.

„Matyt, ji piknaudžiavo alkoholiu, nes iš jos vaiko teisių apsauga atėmė sūnų. Gerai, kad vaiko tėtis Simas yra labai geras. Nors jis gyvena Kaune, bet išvažiavo į Angliją ir kokius du mėnesius važinėdavo į susitikimus su vaiku. Jis turi šeimą, bet parsivežė vaiką į Kauną ir pagaliau S.Grafininos ir jo sūnus eina į darželį.

Šiauliuose jis nėjo niekur. Žinot, kas pikčiausia? Vakar išvažiavo jos mama ir močiutė berniuko aplankyti į Kauną, o Sandra nekreipia į jį dėmesio. Netrukus bus teismas dėl motinystės teisių atėmimo. Sandra dabar negali artintis prie vaiko, bet ji ir nesistengia“, – piktinosi giminaitė.

Šiuo metu S.Grafinina gyvena Šiauliuose, pas seserį. Anot Emilijos, moteris prašėsi, kad ją į dviejų kambarių butą priimtų gyventi jos mama, bet ši atsisakė. 

„Parvažiavo čia į Šiaulius net nežinia ko – ar dėl teismo, ar dėl kalbų, kad jeigu ji Anglijoje pagimdys, tai jai iškart atims ir tą vaiką – dabar negaliu pasakyti, ar tai teisybė.

Šiauliuose Sandra lankosi pas gydytojus ir labai nori gyventi pas mamą. O ką, dabar pagimdys, paliks vaiką ir vėl kur nors išvažiuos  – jos motina to bijo. Kai buvo keturi mėnesiai tam berniukui, paliko jį mamai ir išvažiavo – dirbo eskorte“, – atviravo teta.

Moteris sako, jog dabartinis Sandros mylimasis neturi pilių, ji nėra su juo susituokusi, bet Nigelas besilaukiančiai moteriai siunčia pinigų. Vos tik pasirodo melagingi straipsniai apie Sandrą, teta susiima už galvos.

„Sandra nuo vaikystės daug meluodavo. Čia jau pataloginis melavimas. Mes su ja išvis nebendraujame, nes ji visada nesiskaitydavo nei su suaugusiaisiais, nei su mama. Vis matydavau, kaip ji elgiasi, – negalėdavau net žiūrėti. 

Mama jau ją žino. 

Nigelas ir Sandra yra kažkokie aferistai. Nupirko jis Sandrai seną „Bentley“ automobilį, pasivažinėjo truputį, prisigėrusi padarė avariją ir pardavė.

Vėliau jokio automobilio neturėjo – nekokie su ja reikalai. Dabar, būdama nėščia, matyt, buvo išgėrusi, nes jai buvo kviečiama greitoji pagalba ir buvo atsidūrusi priklausomybių ligų centre“, – apgailestavo ji.

Pamačiusi šį straipsnį, su naujienų portalu lrytas.lt susisiekė pati S.Grafinina.

„Esu visiškai apšmeižta, su šeima Šiauliuose nebendrauju jau keletą metų“, – kalbėjo ji ir pridūrė, kad šiuo metu ji gyvena su vyru bei vaiku.

„Niekas iš manęs motinystės teisių neatiminėja. Esu septintą mėnesį nėščia ir nesuprantu, kodėl teta apie mane taip kalba“, – sakė Sandra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.