Švytintis moteriškumas: Lina Rastokaitė pirmą kartą po gimdymo pasirodė viešumoje

Antradienio vakarą aktorių pora Džiugas Siaurusaitis ir Lina Rastokaitė apsilankė lietuviško filmo „Šventasis“ premjeroje. Nors į filmo premjerą pora atvyko bene paskutiniai, tai – pirmas kartas, kai L.Rastokaitė po gimdymo pasirodė viešumoje. Tačiau nuovargio šešėlio moters akyse – nei lašo. Priešingai, Lina spindėjo moteriškumu.

 Džiugas Siaurusaitis ir Lina Rastokaitė.<br> T.Bauro nuotr.
 Džiugas Siaurusaitis ir Lina Rastokaitė.<br> T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 19, 2017, 8:30 PM, atnaujinta Sep 19, 2017, 8:53 PM

Atvykusi į filmo premjerą pora juokavo, kad ką namuose mėgsta žiūrėti vienas, kitam tai – visiška priešingybė. Tačiau suskubo pridurti, kad tai – tik smagus „naminis“ pokštas. Renkantis į kokius lietuviškus filmo pristatymus eiti, aktoriai sako, jokių kriterijų neturintys.

„Atsargumo renkantis tikrai nėra. Tiesiog pagal galimybes. Nėra taip, kad einame į kiekvieną arba priešingai – neiname. Visiškai atsitiktinai pasirenkame, jei yra galimybė ir proga“, - naujienų portalui lrytas.lt kalbėjo D.Siaurusaitis.

Pasidomėjus, kokius filmus pora žiūri namuose, abu šmaikštavo, kad vienam tai – linčo filmai, kitam – svarbu ne siaubo. 

Džiugui papasakojus, kad jam patinka linčo ir Quentino Tarantino filmai, Lina juokdamasi pridūrė, kad jai svarbu, jog tik ne šie.

„Žinoma, mes tik šmaikštaujame. Įvairius filmus pažiūrime“, - pridūrė pora.

Liepos viduryje pora susilaukė kūdikio. Per daug apie šeimą neatviraujantys aktoriai nuo asmeninio gyvenimo detalių susilaikė ir šįkart. Lina juokėsi, kad šeimos tema tegu lieka nepaliesta, tačiau pasiteiravus, ar mažasis namų džiaugsmas kiek pakoregavo dienotvarkę, abu sutartinai nusišypsojo.

„Man tai nepasikoregavo“, - juokdamasis prasitarė Džiugas ir sulaukė Linos atsako, kad jos dienotvarkė sulaukė didelių korekcijų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.