Edvardas Žičkus lankėsi „Playboy“ industrijos įkūrėjo viloje: „Jis buvo pamišęs diedukas“

Ketvirtadienį būdamas 91-erių mirė „Playboy“ industrijos įkūrėjas Hugh Hefneris. Tie, kuriems teko susidurti su skandalinguoju „zuikučių“ imperijos savininku sutinka – jis nebuvo paprastas verslininkas.

 Hugh Hefneris (kairėje) ir Edvardas Žičkus.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Hugh Hefneris (kairėje) ir Edvardas Žičkus.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-09-28 15:20, atnaujinta 2017-09-28 16:45

Susitikimą su H.Hefneriu prisiminė televizijos laidų vedėjas Edvardas Žičkus. Jis feisbuke pasidalijo bendra nuotrauka.

„Pasaulyje yra tūkstančiai už mane turtingesnių žmonių, kurie norėtų mainytis su manimi vietomis, nes aš gyvenu taip, kaip jie svajoja, bet niekada neišdrįs gyventi“, – tiesiai kirto legendinis „Playboy“ įkūrėjas Hugh Hefneris, kai lankiausi jo garsiuosiuose namuose Los Andžele.

„Buvo 2013-ųjų pavasaris, kelios savaitės iki jo vestuvių su 24-erių gražuole Crystal Haris. Vestuvės neįvyko. Kalbėjom be galo atvirai, kartais norėjosi juoktis, kartais rausti iš gėdos.

Erotikos imperatoriaus vyrišką galią palaikė Viagra, greičiausiai nuo kurios viena ausimi jau buvo apkurtęs, gyveno tada su vienuolika zuikučių, kurios triskart per savaitę keisdavosi jo miegamajame. „Ar tai meilė?“, – gan sarkastiškai paklausiau jo.

„Manai, jei aš būčiau 85-erių Ponas Niekas, o ne Misteris Playbojus, jos trokštų senio dėmesio? Ne, jos nori ne vien pinigų, nori šlovės, galimybės papuošti kito mėnesio „Playboy“ viršelį, nori smagaus ir nerūpestingo gyvenimo, kuris gali tapti keliu į žvaigždes“, – kalbėjo Hugh.

Jis buvo pamišęs diedukas šilkiniu rožiniu chalatu savo milijonų vertės pasaulyje su daug šampano, nuogų merginų, nuodėmių ir... kaifo! Jis sakė, kad gyvena, o ne svajoja, todėl ir mirs laimingas.

Tikiu, kad iškeliavo būtent toks. Nežiūrint visų skandalų, lydėjusių jo gyvenimą, Hugh Hefneris vis tiek buvo Personažas, tapęs nepadoriai nerūpestingo (ir labai saldaus!) gyvenimo simboliu“, – rašė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.