Dovydas Redikas prisižaidė: po areštinės Graikijoje – Lietuvoje atimti dokumentai ir apribota laisvė

Penktadienio rytą Vilniaus miesto apylinkės teisme buvo dar kartą atversta buvusio krepšininko Dovydo Rediko byla. Vyras kaltinamas apvogęs buvusią mylimąją, stilistę Astą Valentaitę. Visgi, tai – tik visų skandalų pradžia, kuriuose maudosi D.Redikas. Prieš keletą dienų vyras į policijos akiratį pakliuvo ir Graikijoje, spėjama, kad būtent dėl to jis nepasirodė teisme Lietuvoje.

 Dovydas Redikas ir Asta Valentaitė santykius aiškinasi teisme.<br> T.Bauro nuotr.
 Dovydas Redikas ir Asta Valentaitė santykius aiškinasi teisme.<br> T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 29, 2017, 10:53 AM, atnaujinta Sep 29, 2017, 4:12 PM

Graikijoje vyras su keliais bičiuliais sulaikytas ir išgabentas į areštinę po to, kai pas juos buvo rasta netikrų eurų.

Tai – jau ne pirmas kartas, kai D.Redikas praleidžia bylos nagrinėjimo posėdį, todėl dėl to, kad neteisėtai išvyko iš Lietuvos, jam gali būti paskirta griežtesnė kardomoji priemonė – namų areštas ar net suėmimas.

D.Rediko advokatas Giedrius Baziulis, į bylos nagrinėjimą atvykęs vienas, teigė, kad ir pats buvęs krepšininkas turėtų pasirodyti, naujienų portalą lrytas.lt informavo teismo atstovė.

Ir išties, po pietų Vilniaus oro uoste nusileido lėktuvas iš Graikijos, kuriuo atvyko D.Redikas ir išskubėjo į teismą. Popiet sušauktas dar vienas posėdis, kuriame bene dvi valandas buvo sprendžiamas D.Rediko likimas. Atsižvelgiant į nusižengimus, vyrui buvo atimti asmens tapatybės dokumentai, kad šis nebeišvyktų iš šalies ir apribota laisvė, t.y. skirtas namų areštas.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad D.Redikas kaltinamas papuošalų ir kitų brangių daiktų vagystėmis iš A.Valentaitės namų. Pavogtų daiktų suma įvardijama apie 146 tūkst. eurų. Papildomai dar 15 tūkst. eurų stilistė nori prisiteisti už patirtus išgyvenimus ir moralinę žalą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.