Aktorė Larisa Kalpokaitė jaunystėje dėl meilės bėgiodavo gatvėmis

Trečiadienį „Vingio“ kino teatre įvyko išskirtinė filmo „Kaip susigrąžinti ją per 7 dienas” premjera. Tai – vienas laukiamiausių filmų, mat jame kaip aktorius debiutavo Justinas Jankevičius. Tai – visiškai naujas, nematytas komiko amplua.

 Larisa Kalpokaitė ir Jonas Braškys.<br> D.Umbraso nuotr.
 Larisa Kalpokaitė ir Jonas Braškys.<br> D.Umbraso nuotr.
 Larisa Kalpokaitė ir Jonas Braškys.<br> D.Umbraso nuotr.
 Larisa Kalpokaitė ir Jonas Braškys.<br> D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 4, 2017, 10:48 PM

Rudenišką vakarą kino teatre netrūko susirinkusių garsenybių juoko – prieš filmą jie jaukiai šnekučiavosi, o ore tvyrojo koketiškos meilės kupina atmosfera.

Portalui lrytas.lt garsūs žmonės pasakojo laimingos meilės receptus. Aktorė Larisa Kalpokaitė premjeroje pasirodė su savo vyru Jonu Braškiu. Pora susituokė 1982 metais, tad patirties pasidalyti tvirtų santykių paslaptimi jiedu turi su kaupu.

Paklausta, kokį beprotiškiausią dalyką yra padariusi dėl meilės Larisa susimąsto.

„Dėl meilės? Dėl meilės esu daug nesąmonių pridariusi. Kaip ir visi jauni žmonės. Visos meilės istorijos buvo su beprotystės šešėliu. Bet mano tėvų įskiepytas pareigos jausmas visada virš manęs grėsmingai pakibdavo. Koją užkeldavau, pirštuką į beprotystės balą įkišdavau ir viskas – karšta“, – pasakojo Larisa Kalpokaitė.

Garsi moteris nedrąsiai pripažįsta, jog jaunystėje pernelyg nešėliojo – buvo ramaus būdo.

„Aš buvau naminė mergaitė. Namo grįždavau labai anksti, netgi bėgdavau. Kuo labiau bijodavau, tuo mama mažiau pykdavo. Yra buvę visokiausių pasisėdėjimų naktimis ir ašarų, ir kvailo bėgimo gatvėmis. Dabar galvoju: „Ko aš ten laksčiau?“. Dabar atsigulčiau, numočiau ranka ir užmigčiau, o tada atrodydavo, jog visas pasaulis griūva. Jeigu tuoj pat neišsispręs, tai viskas amžiams pasikeis. Nieko – pasikeis, iškentėkit ir viskas“, – besijuokdama raminančius žodžius tarė Larisa.

Aktorė neslepia, po tiek metų praleistų santuokoje, amžinos meilės recepto ji vis dar neturi.

„Nėra jokio recepto. Visų pirmą, aš nežinau, ar meilė visada būna laiminga. Nežinau, ar verta sakyti, kad meilė yra laiminga. Tokių akimirkų būna keletas... Visas receptas – pakentėkit. Po to viskas atsipirks su kaupu“, – džiugia gaida kalbėjo moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.