Mykolo Majausko pusryčiai pas mamą tapo „Facebook“ hitu

Savaitgalis – ir politikams savaitgalis. Tai laikas, kai jie nuo ankstaus ryto nesidabina dailiais kostiumais, o mėgaujasi žemiškais džiaugsmais. Jaukia akimirka su augintiniais savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje pasidalijęs politikas savo sekėjams užminė ne vieną mįslę.

 M.Majausko pusryčiai pas mamą.<br> Nuotr. „Facebook“
 M.Majausko pusryčiai pas mamą.<br> Nuotr. „Facebook“
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-10-15 14:10, atnaujinta 2017-10-15 14:11

M.Majausko paviešintoje nuotraukoje matyti prie stalo sėdintis pats politikas, o jam iš šonų įsitaisę du dideli šunys, kurie niekaip negali atsitraukti žvilgsnių nuo ant stalo išdėliotų produktų. Virtuvės interjeras ir pati fotografijos kompozicija šiek tiek primena vintažinį stilių, o ir pats M. Majauskas prie jos užrašė, kad tai pusryčių pas mamą akimirka.

Partijos bendražygio pusryčiai patiko Gabrieliui Landsbergiui, kuris po nuotrauką patalpino ne mažiau šmaikštų vaizdelį: prie pietų stalo sėdi keletas labai rimtai nusiteikusių šunų.

Komentatoriai smalsavo, kas politikui palaiko draugiją ir M. Majauskas atsakė, kad tai Besė ir Maja.

Lieka tik spėlioti, kodėl sekmadienio rytą politikas pusryčius su šeima iškeitė į pasisėdėjimą su dviem augintinėm mamos namuose. Vienas komentatorius juokavo, kad veikiausiai šiandien politikas vaikus iškeitė į augintinius. Vos per valandą nuotrauka sulaukė kelių šimtų „Facebook“ patiktukų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prokurorai baigė ikiteisminį tyrimą dėl R. Žemaitaičio