Tikra idilė: Donatas Montvydas pirmą kartą parodė neseniai gimusį sūnų

Dainininkas Donatas Montvydas su žmona Veronika balandžio 8-ąją sulaukė šeimos pagausėjimo. Dabar laiminga pora augina du vaikus – dukrelę Adelę ir neseniai gimusį sūnų. 

 Donato Montvydo šeima.<br> Feisbuko nuotr.
 Donato Montvydo šeima.<br> Feisbuko nuotr.
 Donato Montvydo šeima.<br> Feisbuko nuotr.
 Donato Montvydo šeima.<br> Feisbuko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 29, 2017, 4:36 PM

„Balandžio 8 dieną mūsų pasaulyje gimė Kajus Montvydas ir už šią nepamirštamą naktį esu dėkingas Tau. Tu esi ypatinga moteris, kuri visuomet bus pavyzdžiu mūsų dukrytei Adelei. Mūsų sūnus Kajus žinos, ko ieškoti moteryje, kai jis taps vyru. O aš – laimingiausias pasaulyje, kad vaikams augant ir renkantis savo kelią, aš būsiu šalia ypatingos moters – Veronika“, – tąkart gimus sūneliui rašė atlikėjas.

Ilgą laiką savo antrą vaiką saugojęs nuo viešumos Donatas, 4-ojo dukros Adelės gimtadienio proga pasidalijo jaukia nuotrauka. Šiuo kadru dainininkas pirmą kartą parodė jau ūgtelėjusį savo sūnelį.

„Tie, dėl kurių viską darau. Besididžiuojančio tėčio akimirka. Su 4-uoju gimtadieniu, princese Adele. Tėvelis myli tave amžinai“, – po šeimos akimirka rašė D. Montvydas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.