Kristupas Krivickas Andriui Tapinui pateikė liūdną prognozę

Pastaruoju metu itin aktyviai socialiniuose tinkluose besireiškiantis Andrius Tapinas pirmadienį sulaukė režisierės Dalios Ibelhauptaitės ir dirigento Gintaro Rinkevičiaus pasipiktinimo dėl provokacijos. A.Tapinas prisipažino, kad tai jo laidos žurnalistai skambino menininkams prisistatydami iš „Sputnik“ portalo ir prašė duoti interviu.

 K.Krivickas ir A.Tapinas.
 K.Krivickas ir A.Tapinas.
 K.Krivickas.
 K.Krivickas.
 A.Tapinas.
 A.Tapinas.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 14, 2017, 10:32 AM, atnaujinta Nov 14, 2017, 10:43 AM

Tiesa, būtent tas pats A.Tapinas pirmasis paviešino Juozo Statkevičiaus duotą interviu šiam propogandiniam portalui ir išvadino dizainerį skuduru.

Skandalui dėl J.Statkevičiaus interviu aprimus, pats A.Tapinas su savo komanda bandė provokuoti garsius Lietuvos kūrėjus, kad šie duotų interviu neva „Sputnik“ portalui. Provokacija nepavyko, nes niekas interviu nedavė. Tačiau A.Tapino prisipažinimas, kad tai buvo jo „žurnalistinis tyrimas“, sukėlė audrą ir socialiniuose tinkluose.

„Ar Tapinas atsiprašys įžeistų menininkų? Baikit, nemanau“, – klausė prodiuseris Kristupas Krivickas. Jis pateikė įdomių pasvarstymų apie A.Tapino veiklą.

„A.Tapino internetinės televizijos „Laisvės TV” laidos „Laikykitės ten...” auditorija per metus sumažėjo daugiau nei trigubai, o kai kuriais atvejais ir dar daugiau. Prieš metus laidos epizodai buvo peržiūrimi ir 150 000, ir 200 000 kartų, o dabar vos 30 000–50 000. Taip pat su kiekviena diena mažėja ir Tapino profilio feisbuke sekėjų. Ne dramatiškai, bet mažėja. Ir patronų, kurie finansiškai remia Tapino „Laisvės TV” Patreon.com platformoje, irgi nebeužtenka nusistatytiems finansiniams tikslams pasiekti – reikia 21 000 dolerių, o surenka apie 14 000. Kokia išvada? Nežinau. Gal ir nieko tokio, bet minčių jau kyla visokių“, – svarstė K.Krivickas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.