„TV Pagalbos“ žvaigždę Sandrą Žutautienę vyras nustebino netikėtu būdu

Vos prieš kelias dienas 36-ąjį gimtadienį atšventusi „TV Pagalbos“ narė Sandra Žutautienė džiaugėsi, kad šis gimtadienis buvo labai ypatingas. Maža to, moteriai netikėtą staigmeną padarė mylimas vyras Edvardas.

Sandra Žutautienė su vyru Edvardu.<br>Feisbuko nuotr.
Sandra Žutautienė su vyru Edvardu.<br>Feisbuko nuotr.
 Sandros ir Edvardo Žutautų namuose apsigyveno katinas Lexusas.<br>Feisbuko nuotr.
 Sandros ir Edvardo Žutautų namuose apsigyveno katinas Lexusas.<br>Feisbuko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 9, 2017, 1:33 PM

Sandros ir Edvardo namuose jau keletą dienų laksto britų trumpaplaukių veislės katinas Lexusas.

„Laimės pilnos kelnės! Aš nuo pat savo Garfildo mirties rugsėjo mėnesį, turbūt visiems ausis buvau išūžusi, kad gimtadienio proga nenoriu nieko kito, tik kačiuko. Visas būrys draugų su vyru priešakyje nuteikė, kad kažkada kačiuką turėsiu, bet kad gausiu jį per gimtadienį, nė tikėtis negalėjau“, – su šypsena kalbėjo Sandra.

Artimos bičiulės, kurias sujungė būtent TV laidos filmavimai, Gerda Žemaitė ir S.Žutautienė, nuo šiol, kaip juokėsi moteris, dar ir susigiminiavo.

„Pasirodo, mano vyras rezgė sąmokslo teorija su Gerda ir Andriumi (Andriumi Žemaičiu – red.) bei kolege Raimonda ir man nupirko Lexusą. Katinukas turi sesę dvynę Luną, kurią sekmadienį įsigijo ir Gerda su Andriumi, o aš gavau broliuką dovanų. Gaunasi, kad susigiminiavome“, – juokavo „gelbėtoja“.

Vis dėlto, už pastangas labiausiai dėkinga S.Žutautienė jaučiasi vyrui. Jau penkiolika metų drauge esanti pora, kaip žurnalui „Stilius“ pasakojo Sandra, niekuomet nebuvo dideli romantikai, tačiau pastaraisiais metais viskas apsivertė aukštyn kojomis.

„Labiausiai dėkoju savo vyrui, kuris tiesiogine to žodžio prasme vertėsi per galvą, bet mane nustebino taip, kaip nei susapnavusi nebūčiau“, – šiltai apie vyrą kalbėjo S.Žutautienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.