Mados salono kalėdiniame vakare – aktorė Aurelija Tamulytė naujame amplua

Penktadienio vakarą mados salono „Semper Femina“ surengtame kalėdiniame vakare naujame amplua sublizgėjo žinoma Lietuvos aktorė Aurelija Tamulytė. Teatralizuotame šventinių drabužių pristatyme, kurio stilistika rūpinosi dizainerė Jolanta Talaikytė, gražioji aktorė ne tik demonstravo madas, bet tarsi įkūnijo įvarius moters gyvenimo etapus ir jos išgyvenamus vaidmenis.

 Šventės akimirka.
 Šventės akimirka.
 Šventės akimirka.
 Šventės akimirka.
 Šventės akimirka.
 Šventės akimirka.
 Šventės akimirka.
 Šventės akimirka.
 Šventės akimirka.
 Šventės akimirka.
 Šventės akimirka.
 Šventės akimirka.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Dec 16, 2017, 11:20 AM

Elitiniam vakarėliui pasipuošusi verslo dama, į teatrą besirengianti namų šeimininkė, paslaptingai prie taurės vyno palinkusi jaunoji gundytoja, šventiniam vakarui šeimos rate pasirengusi mama, gatve kažkur nuskubanti fatališko grožio nepažįstamoji, žaismingai šokanti bohemiška romantikė – šiuos ir kitus vaidmenis šventėje susirinkusiems svečiams, drauge su kitomis drabužius demonstravusiomis moterimis, sukūrė aktorė Aurelija Tamulytė.

„Jolanta Talaikytė – talentinga kūrėja, todėl su malonumu atsidaviau jos režisūrai. O mano naujasis amplua – be galo žavingas. Tarsi susapnavau gyvenimą, kurį norėčiau gyventi,“ – sakė žinoma aktorė.

„Šiuo metų laiku norisi kažko pakylėto, neįprasto, žaismingo, kažko, kas mūsų širdyse sukurtų šventės jausmą. Todėl mūsų kolekcijos pristatymą nutarėme praturtinti bei paįvairinti vaidybinėmis detalėmis, į visumą supindamos madą ir teatrą. Kiekvienas modelis – tai tarsi raktas į moters širdį, jos išgyvenamus vaidmenis“, – pristatydama vakaro idėją sakė viena iš salono „Semper Femina“ įkūrėjų, dizainerė Jolanta Talaikytė.

Pasak, mados salono „Semper Femina“ bendrasavininkės Dianos Ročienės, klubiniai kūrybiniai susitikimai mados salone jau tampa gražia tradicija. „Vienas išmintingas žmogus yra pasakęs, kad tikrasis grožis – tai vienas didžiausių žmonijos poreikių, tai tarsi šaknys, iš kurių išauga ramybės ir vilties šakelės, tai vidinio išlaisvėjimo variklis. Taigi natūralu, kad gražiausių metuose švenčių laukime pakvietėme moteris pasibūti drauge, pasinerti į kūrybos ir grožio šalį, kartu švęsti, bendrauti, dalintis, pažinti, tobulėti ir keistis,“ – sakė vakaro šeimininkė.

Teatralizuotą šventinių drabužių kolekcijos pristatymą lydėjo akordeonistės Sandros Veverskytės atliekami prancūzų ir ispanų kompozitorių kūriniai, populiarias muzikines arijas atliko dainininkė Agnė Sabulytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?