Kaip savo odą prižiūri žinomos moterys?

Visuomet pasitempusios, žavios ir nepriekaištingai gražios – tokias nuotraukose ar ekrane matome žinomas Lietuvos moteris, bet niekad nesusimąstome, kaip jos rūpinasi, kad tokios būtų?

Asta Valentaitė
Asta Valentaitė
Asta Valentaitė
Asta Valentaitė
Patricija Blousova 
Patricija Blousova 
Tatjana Lavrinovič.
Tatjana Lavrinovič.
 Viktorija Macijauskienė. 
 Viktorija Macijauskienė. 
 Viktorija Macijauskienė. 
 Viktorija Macijauskienė. 
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Dec 25, 2017, 9:00 AM

Kiek ir kokių procedūrų reikia tobulai išvaizdai? Kalbiname stilistę ir manekenę Asta Valentaitę, teisininkę Viktoriją Macijauskienę, „Misis Pasaulis 2017“ Tatjaną Lavrinovič ir modelį Patriciją Belousovą apie jų grožio paslaptis.

Procedūroms daug reikšmės neteikia

„Nesu dažna grožio bei estetikos klinikų lankytoja ir labai kruopščiai atsirenku, kur kreiptis atsiradus poreikiui. Draugė rekomendavo „Era Esthetic Avenue“ estetinės ir lazerinės medicinos kliniką ir išbandžiusi supratau, kad tai būtent ta vieta, kurios specialistams galiu patikėti savo veido priežiūrą, nes man patinka jų filosofija ir profesionalumas“, – atradimu dalinasi V.Macijauskienė. 

Veido procedūroms moteris pasiryžta tuomet, kai yra proga arba norisi išspręsti veido odos problemą.  „Esu išbandžiusi „HydraFacial“ veido valymą ir likau labai patenkinta, nes procedūra neskausminga, o poveikį galėjau pamatyti vos jai pasibaigus – oda buvo skaistesnė“, – džiaugiasi Viktorija. 

Ruošė odą grožio konkursui

Krepšininko Kšištofo Lavrinovičiaus žmona, visažistė Tatjana vos prieš kelias savaites į Lietuvą parvežė „Misis pasaulis 2017“ karūną. Moteris šiam konkursui ruošėsi labai atsakingai, o jos odos priežiūra rūpinasi „Era Esthetic Avenue“ klinikos gydytojos dermatologės ir grožio terapijos specialistės. 

„Prieš išvažiuodama į konkursą dariausi veido valymo procedūrą „HydraFacial“, kurios metu veidas drėkinamas ir prisotinimas haliurono injekcijos. Rezultatas  matėsi iškart – veidas įgavo spindesį“. – pasakoja T.Lavrinovič.

Konkurso metu per dieną teko net kelis kartus keisti makiažą, todėl odos būklė buvo labai svarbi.  „Dar prieš tai atlikau pilną kursą „Intraceuticals“ programos, todėl net ir po konkurso veido oda nėra pasikeitusi.

Man labai svarbu odos drėkinimas, ypač, žiemą, nes vasarą galiu šiek tiek atsipalaiduoti. Kai tau 18-ka, tuomet tos priežiūros nereikia, bet kai virš 30-ties, ji būtina“, – įsitikinusi Tatjana.

Svarbi nuolatinė priežiūra

Manekenė, grožio konkursų dalyvė P. Belousova grožio klinikoje „Era Esthetic Avenue“ rūpinasi ne tik veido, bet ir kūno formomis – jas dailina su moderniausia įranga „VelaShape III“: „Mano kojų oda tapo lygesnė, stangresnė, sumažėjo apimtys jau po pirmos procedūros.“

Patricija mėgsta ir „Intraceuticals“ veido priežiūros programą, kurią dievina ir pasaulinės žvaigždės – Cameron Diaz, Paris Hilton, Beyonce ir kiti.  „Po jos mano veidas natūraliai atjaunėjo – oda tapo lygi, elastinga, stangri ir švelni!“ – džiaugiasi Patricija.

A.Valentaitė įsitikinusi, kad rūpintis veido oda reikia nuolat: „Su oda problemų neturiu, nes ją prižiūriu ir saugau. Jei jos neapleidi, tai ir problemų nebus. Kartais, kai jaučiu, kad po ilgų darbo dienų ar bemiegių naktų norisi pasilepinti, nuvažiuoju į kliniką pasidaryti „Intraceuticals“ ir „HydraFacial“ procedūrų.

Pastaroji valo odą ir sudrėkina, o pirmojoje odos puoselėjimo procedūroje naudojami įvairūs serumai, prisotinama, sudrėkinama oda. Tai Holivudo žvaigždžių pamėgtos procedūros. Oda pasidaro lygi, švyti, ir tai matoma iškart!“, – savo grožio paslaptimis dalinsi žinoma moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.