Egidijus Dragūnas vėl pakliuvo į apsimetėlių rankas – ketina kreiptis į teismą

Žinomi žmonės socialiniuose tinklalapiuose turi oficialias paskyras, kurias seka dešimtys ar šimtai tūkstančių, tačiau yra ir daug įžymybių klonų – netikrose paskyrose piktavaliai rašinėja žvaigždžių vardu. Iš vienos tokios paskyros jau ne pirmą kartą yra rašoma SEL vardu. Grupės lyderis Egidijus Dragūnas prašo atkreipti į tai dėmesį.

E.Dragūnas.
E.Dragūnas.
Egidijus Dragūnas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Egidijus Dragūnas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Egidijus Dragūnas.<br>LR archyvo nuotr.
Egidijus Dragūnas.<br>LR archyvo nuotr.
Egidijus Dragūnas.<br>Instragram nuotr.
Egidijus Dragūnas.<br>Instragram nuotr.
Egidijus Dragūnas.
Egidijus Dragūnas.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Dec 27, 2017, 2:14 PM, atnaujinta Dec 27, 2017, 2:29 PM

„Feisbuke yra sukurta netikra SEL paskyra, joje yra 2000 sekėjų. Jie jau ne pirmą kartą šią paskyrą rašo mano vardu ir įvelia mane į nemalonias situacijas. Vakar buvo parašyta žinutė, kuri vėliau tapo straipsniu portale ir tokiu būdu man pridarė nemalonumų. Prašau žmonių ir žiniasklaidos būti budresnius ir necituoti manęs, prisidengiant netikromis paskyromis”, – kalbėjo Egidijus.

Tikroji SEL feisbuko paskyra šiuo metu turi daugiau nei 200 tūkstančių gerbėjų, o netikra – vos 2000. Dėl pastarosios E.Dragūnas ketina kreiptis į feisbuko administraciją, kad apsimetėliai būtų užblokuoti socialiniame tinkle.

Kitoje platformoje – vaizdus talpinančioje „YouTube“ – taip pat yra daug žmonių, kurie užsiima nelegalia veikla ir kelia SEL muziką. Grupės lyderis ragina žmones per kelias dienas ištrinti nelegaliai viešinamą SEL muziką, kitu atveju to imsis jo teisininkai.

„Raginu geranoriškai ištrinti iš „YouTube“ SEL dainas, nes jos įkeltos pažeidžiant autoriaus teises. O gerbėjus kviečiu mūsų muzikos klausytis oficialiame SEL kanale“, – sakė E.Dragūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.