Internetiniai sukčiai apvogė garsų Lietuvos dizainerį

Šią naktį, internetiniai sukčiai apšvarino dizainerio Modesto Navicko banko sąskaitas. Bankas atlieka tyrimą, pripažino kad lėšų nuskaitymas buvo nesankcionuotas ir dės pastangas grąžinti pinigus teisėtam savininkui, tačiau nieko konkretaus nepažadėjo.

Modestas Navickas.
Modestas Navickas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 12, 2018, 2:25 PM

M.Navickas tapo įvairiausio plauko sukčių bei plėšikų taikiniu. Per pastaruosius dvejus metus dizainerį nuolat vis kažkas mėgina apšvarinti: kelis kart telefoniniai sukčiai mėgino jėgas, porą kartų romų tautybės moterys, apsimetusios klientėmis mėgino išvilioti pinigus ir prekes.

Taip pat buvo pavogti dizainerio mamos automobilio valstybiniai registracijos numeriai pavogė, kol jos automobilis stovėjo prie dizainerio namų.

2016 m., kol dizaineris lankėsi Palangoje vasaros ENEOS lenktynėse, buvo apiplėšti jo namai ir darbo studija Šiauliuose (teismo posėdžiai iki šiol tęsiasi, su nuolatiniais atkėlimais) bei keistas įsibrovimas į dizainerio privačią teritoriją. Asmuo greitai buvo aptiktas dėka vaizdą fiksuojančių kamerų, nespėjęs padaryti realios žalos, todėl vyras policijos nekvietė, o įvykį traktavo kaip „žinutę“ nuo nusikaltėlių ir ėmėsi papildomų apsaugos priemonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.