Renata Gaidan sukritikavo Oksaną Pikul ir rėžė, kad ji pati kalta

Jau keletą dienų visa Lietuva aptarinėja negandas, ištikusias Simo ir Oksanos Jasaičių šeimą. Po to, kai sekmadienį krepšininkas buvo uždarytas į areštinę dėl galimo smurto artimoje aplinkoje, nemažas skandalas kilo dėl buvusios ir esamos vyro žmonų. Dainininkė Oksana Pikul-Jasaitienė ne juokais susikirto su Vaida Klizaite-Jasaitiene ir viena kitą drąsiai apdrabstė purvais. Tačiau kuri teisi – lieka jų asmeninis klausimas.

 Renata Gaidan ir Oksana Pikul-Jasaitienė.<br> LR archyvo nuotr.
 Renata Gaidan ir Oksana Pikul-Jasaitienė.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-01-24 16:56, atnaujinta 2018-01-24 17:42

Vilnijantis skandalas neaplenkė ir kitos dainininkės – Renatos Gaidan. LNK televizijoje transliuojamoje laidoje KK2 moteris pareiškė, kad Oksana pasielgė labai neapdairiai.

„Oksana labai, man atrodo, pasielgė negražiai, paviešindama kažkokią nuotrauką apie Vaidą. Čia yra mažvaikės poelgis. Jos atveju ji turi sėdėti ir tylėti. Aš už Vaidą, aš už Simą ir, ta prasme, nėra čia ko draskyti akis visiems. Pati kalta, kad taip atsitiko. Ant svetimos nelaimės savo laimės nepastatysi“, – laidai KK2 kalbėjo Renata Gaidan.

Primename, kad O.Pikul paviešino susirašinėjimus su buvusia vyro žmona, galiausiai paskelbė nuotrauką, esą kurioje Vaida guli prie durų.

Socialiniuose tinkluose užviręs moterų pokalbis netruko įtraukti ir daugiau žinomų žmonių, kurie pasiskirstę gynė tai vieną, tai kitą pusę.

„Nuo pat pat pradžių ten jinai varo ant tos Vaidos, kad tu gyveni už mūsų pinigus, nieko nedarai, nieko nedirbi. Nu čia yra jos reikalas, kur jai dirbti ir kaip jai gyventi“, – svarstė R.Gaidan.

Televizijos laidoje darsyk buvo priminta, kad tą patį vakarą O.Pikul dalyvavo pramogų pasaulio apdovanojimuose, kuriuose nestokojo nei geros nuotraukos, nei buvo matyti smurto žymių.

„Buitinių konfliktų būna visose šeimose ir dėl kažko kviesti policiją ir gadinti savo vyrui karjerą yra nu ką aš žinau“, – kalbėjo Renata.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.