Donato Motiejūno tėvai originaliai pagerbė anūko Adomo gimimą

Vasaros pabaigoje krepšininkas Donatas Motiejūnas su širdies drauge Paulina susilaukė sūnaus, kuriam suteikė Adomo vardą. Asmeninį gyvenimą itin saugantis krepšininkas iki šiol neatviravo apie tėvystės džiaugsmus.

 Krepšininkas Donatas Motiejūnas.<br> G.Bitvinsko nuotr.
 Krepšininkas Donatas Motiejūnas.<br> G.Bitvinsko nuotr.
 Krepšininkas Donatas Motiejūnas.<br> G.Šiupario nuotr.
 Krepšininkas Donatas Motiejūnas.<br> G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-01-28 15:42, atnaujinta 2018-01-28 15:52

Ne ką mažiau džiaugsmo mažasis anūkas atnešė ir D.Motiejūno tėvams. Būtent jo garbei senelis pasodino ąžuolą, kuriuo socialinio tinklo paskyroje pasidžiaugė krepšininkas.

„Anūko garbei senelis pasodino ąžuolą! Mano sūnaus Adomo ąžuolas!“, – angliškai ir lietuviškai po nuotrauka džiaugėsi krepšininkas, pridėjęs grotažymes su žodžiais „namai“ ir „Lietuva“.

Vos gimusiu sūnumi Donatas Motiejūnas džiaugėsi neilgai, kadangi netrukus po gimimo turėjo išskubėti atgal į krepšinio varžybas. Tuo metu krepšininkas, kartu su likusia Lietuvos rinktine, gynė savo šalies vardą.

Primename, kad lenkaitė Paulina ir Donatas susipažino žaidžiant Lenkijos „Asseco Prokom“ klube. Čia jis puolėjo pozicijoje rungtyniavo vieną sezoną (2011-2012 m.).

Projekte „Norim dar! Su Radistais“ kadaise Donatas, išgirdęs Rolando ir Jono klausimą, ar atskiria lietuvaites nuo lenkaičių, atsakė štai taip: „Per daug neskiriu: ir vienos, ir kitos gražios. Kai žaidžiau Lenkijoje, sutikau pirmąją draugę Pauliną. Ji – labai graži. Bet argi yra skirtumas, kokios tautybės simpatiją įsižiūri?“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.