Karolinos Liukaitytės „Maserati“ tapo chuligano taikiniu : „Laimė, buvau ne viena“

„Orų mergaitė“ Karolina Liukaitytė ir jos mylimasis Vilniaus miesto Kiokušin karatė federacijos prezidentas Andrius Čelkis pateko į labai nemalonią situaciją. Vilniaus policija sulaikė chuliganą, kuris metė ledo luitą ir apgadino jos pravažiuojantį automobilį „Maserati“.

 Karolina Liukaitytė.
 Karolina Liukaitytė.
 Karolina Liukaitytė.<br> LR archyvo nuotr.
 Karolina Liukaitytė.<br> LR archyvo nuotr.
 Karolinos Liukaitytės automobilis.
 Karolinos Liukaitytės automobilis.
 Karolina Liukaitytė.<br> LR archyvo nuotr.
 Karolina Liukaitytė.<br> LR archyvo nuotr.
 Karolina Liukaitytė.<br> LR archyvo nuotr.
 Karolina Liukaitytė.<br> LR archyvo nuotr.
 Karolina Liukaitytė.<br> LR archyvo nuotr.
 Karolina Liukaitytė.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Indrė Zigmantė

Feb 3, 2018, 1:38 PM, atnaujinta Feb 4, 2018, 1:34 PM

Kaip pranešė Vilniaus policija, vėlų penktadienio vakarą, apie 22 val. 45 min., Molėtų pl., Vilniuje, vyriškis iš chuliganiškų paskatų metė į pravažiuojantį automobilį „Maserati Levante Diesel“ ledo-sniego luitą ir išdaužė keleivio pusės priešrūkinį žibinto stikliuką bei nubrozdino priekinį buferį.

„Vakare važiavome iš Vilniaus į Uteną. Nespėjus išvažiuoti iš Vilniaus, pamatėme, kad kažkoks vyriškis bando stabdyti automobilius.

Jis pasirodė neblaivus, o tikrai niekam nesinori pavežėti tokių pakeleivių. Važiavome su mano apynauju automobiliu ir tas vyriškis rankoje laikantį ledo-sniego luitą metė į automobilį. Smūgis buvo nemažas“, – naujienų portalui lrytas.lt kalbėjo Karolina.

Karolina vengia naktimis važiuoti automobiliu, todėl jos automobilį vairavo širdies draugas Andrius.

„Tame kelyje būna daug žvėrių, todėl nesėdu už vairo. Šioje situacijoje džiaugiuosi, kad nebuvau viena ar su vaiku. Greičiausiai, kad būčiau išsigandusi ir bijojusi išlipti į automobilio, nes tas vyriškis matėsi, jog agresyvus“, – sakė moteris.

Važiuodama su Andriumi ji nedvejodama surinko policijos telefono numerį, o draugas įsijungęs avarinio šviesų jungiklį, sekė paskui įžulų chuliganą.

„Galų gale, jį bet kas galėjo partrenkti. Vyriškis ėjo važiuojama kelio dalimi, buvo tamsu ir jis pats apsirengęs tamsiomis spalvomis.

Sekėme tol, kol atvažiavo policijos ekipažas ir visi nuvažiavome į policijos komisariatą bei davėme parodymus. Automobiliui padaryta žala – jis yra apynaujis ir gaila, kad yra tokių chuliganiškų veikėjų“, – sakė K.Liukaitytė.

Prie pat jų automobilio sustojo kitas, į kurį taip pat buvo mėtomi sniego-ledo luitai. Nors jo neapgadino, tačiau vairuotojas visą įvykį užfiksavo vaizdo kamera.

„Važinėdama jau kurį laiką galvoju apie vaizdo registratorių. Man yra buvę atvejų, kai kiti vairuotojai kelyje elgiasi agresyviai, kelia avarines situacijas.

Nors su šiuo automobiliu važinėju nepilnus metus, tačiau jau tris kartus jis buvo apgadintas, o vairuotojai iškart pabėgę iš eismo įvykio. Net kolega juokauja, jog auotomobilis traukia tokias nesėkmes“, – piktinosi moteris.

Ji dar nespėjo kreiptis į automobilio saloną, kuriame įsigijo „Maserati“, todėl nežino, kiek turėtų kainuoti chuligano padaryta žala.

„Manau, kad nuostoliai yra nemaži – automobilis pirktas 2017 pavasarį, todėl kiekvienas jo įbrėžimas daug kainuoja, man jo tikrai gaila“, – sakė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.