Gintarės Karaliūnaitės vyras išklojo savo tiesą apie karčius žmonos žodžius

Pirmadienio vakarą Gintarė Karaliūnaitė atvėrė širdį apie slegiančias skyrybas ir patirtą vyro fizinį bei psichologinį smurtą. Maža to, LNK laidoje „Nuo...iki...“ ji kalbėjo, kad gyvena nuolatinėje baimėje, kadangi mažametės dukters tėvas, kanadietis Marcas-Andre Canuelis bet kada gali išsivežti vaiką į Kanadą.

 Gintarė Karaliūnaitė su vyru ir dukrele.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Gintarė Karaliūnaitė su vyru ir dukrele.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 6, 2018, 10:00 PM, atnaujinta Feb 7, 2018, 1:35 PM

Gintarės sutuoktinis taip pat išsakė nuomonę apie visą moters pateiktą istoriją, kuri, žinoma, buvo visiškai priešinga. Pasak Marco-Andre, G.Karaliūnaitė jį šmeižia, o šis, girdėjęs nemažai perspėjimų, vis tiek ryžosi santuokai ir bendros ateities kūrimui.

„Išties? Bandžiau išlaužti duris? Tu kentei smurtą? Aš ketinau pagrobti mūsų vaiką? Jau prieš ketverius metus prašiau tavęs kreiptis į specialistus. Tik vieną kartą įkalbėjau tave pas juos apsilankyti, o tu sutikai tik dėl to, kad buvai įsitikinusi, jog aš atsisakysiu tėvystės teisių. Per visą santuoką tu tik vieną kartą paklausei manęs ir tai tik per tarpininkus. Tau liūdna, kad praradai mūsų pirmąjį kūdikį?

Tu buvai tokia įsiutusi, kad jau kitą mėnesį vertei mane ant sofos, nes norėjai būti nėščia ir kuo greičiau. Vertei mane gerti viagrą ir šokai manęs net neatsiklaususi. Tuomet tu perspėjai mane, kad vedžiau raganą ir kad iščiulpsi mano kraują, kol mane pribaigsi.

Sakai, kad bijai manęs? Panele Karaliūnaite, jei būtum tokia išsigandusi, nebūtum šiandien šaukusi ant manęs prekybos centre, kad lepinčiau vaiką ir nupirkčiau ledų, kol pirkau maistą ir ji užsinorėjo žaislo.

Aš labai apgailestauju, kad nesulaukei meilės nei iš savo tėvo, nei motinos. Tai ne tavo kaltė. Tu meldei manęs tave mylėti, nes norėjai jaustis numeriu 1. Apgailestauju, mieloji, bet aš visiems skiriu daug meilės. Netgi mano priešai tai jaučia. Gali pulti mane kaip tik nori. Aš visuomet būsiu šalia ir tau padėsiu.

Gal ne tokiu būdu, kokio tu norėtum, bet galbūt vieną dieną tu suprasi, kad meilė yra labai paprastas dalykas.

Buvau perspėtas daugybę kartų, kad nevažiuočiau į šią šalį, pilną piktų žmonių. Tai mane dar labiau skatino atvykti. Gaunu labai daug adrenalino maitindamas pabaisas. Gal tikrai tai aš, kuris pamišęs?

Tačiau jau seniai aš pasirinkau šitą kelią. Todėl, kad mano vardas yra Marcas-Andre ir visi prisimename Marcusą kaip karo lyderį, o Andre kaip rūpestingąjį. Dėkoju savo tėvams, kad jie mane apsupo begaline meile. Dėkoju visiems savo draugams, kurie stengiasi suprasti mane.

Gintare, gali siųsti pareigūnus man, tačiau aš nesustosiu tau nešti gėlių. Ir jei aš skatinu tave šokti, šokinėti ar bėgioti, ne dėl to, kad norėčiau lieknesnės figūros, o todėl, kad rūpinuosi tavo sveikata.

Beje, patarimas kiekvienam, privaloma daryti pratimus bent tris kartus po valandą ar penkis kartus po pusvalandį, kad išlaikytumėte puikią savijautą. Ir jei kažko vengiu, ne dėl to, kad jūs man nerūpite“, – rašė vyras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.